ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Αυτή την 1η του μήνα…

Φαντάσου αυτή την 1η του μήνα, άνθρωποι κι άγγελοι που τιμάς και εμπιστεύεσαι, να σου δήλωναν με βεβαιότητα, πως θα ανακαλύψεις μέσα σου, μια εκπληκτική δύναμη και πνευματικά χαρίσματα. Πως οι αισθήσεις και τα συναισθήματά σου θα απογειωθούν, χαρίζοντάς σου όλους εκείνους τους κρυφούς παράδεισους που λαχταράς τόσο πολύ.

Φαντάσου να σου δήλωναν με μεγάλη βεβαιότητα, πως πρέπει να εμπιστευτείς αυτό που λέει η καρδιά σου, γιατί παρ’ όλα τα συναισθήματα της κούρασης και της απογοήτευσής σου, εκείνοι ξέρουν ότι είσαι στο σωστό δρόμο. Ότι παρ’ όλο που μπορεί να χρειαστεί να σπρώξεις τον εαυτό σου να ζοριστεί ακόμη λίγο, είναι σίγουρο ότι θα βγεις έξω από τις δυσκολίες και μάλιστα με τρόπους που θα σε εκπλήξουν!

Ότι θα ανακαλύψεις καινούργια ζωντάνια μέσα σου και τόσο κέφι στην ψυχή σου που θα σε ξαφνιάζει και σένα τον ίδιο. Και θα κάνεις ένα τεράστιο άλμα στη ζωή σου και την προσωπική σου εξέλιξη.

Φαντάσου, πως όλα αυτά που σου είπαν αυτοί που πιστεύεις, είναι αλήθεια. Γιατί είναι αλήθεια, για σένα, για μένα, για όλους μας… και ταυτόχρονα δεν είναι. Γίνονται αλήθεια μόνο όταν εσύ τα πιστέψεις. Ο σοφός εαυτός σου μέσα στην καρδιά σου δεν έχει καμία αμφιβολία. Η λογική σου αμφιβάλει.

Φαντάσου αυτό τον μήνα να πίστευες τον εαυτό σου και όχι τη λογική σου.

Φαντάσου να ζούσες την αλήθεια της καρδιάς σου.

Ευχαριστήσου λοιπόν το κάθε λεπτό αυτού του μήνα, κι όλα τα κρυμμένα θαύματα ας γίνουν για σένα φανερά!

Με όλη μου την αγάπη,
Βένα Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500