ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Κόβουμε την πίτα μας! Έλα κι εσύ!!!

Κόβουμε την πίτα μας!ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ 2017
ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΜΑΣ!

Το ΑποφασίΖω και ο Σύλλογος “Τρόπος Ζωής” σε προσκαλούν στην Πρωτοχρονιάτικη Κοπή Πίτας για να υποδεχθούμε παρέα και με το δεξί, μια χρονιά γεμάτη θαύματα!

Με Κέφι, Γλέντι, Χαρά, Ενθουσιασμό, Θετική Ενέργεια, Αγάπη και πολλές πολλές εκπλήξεις θα δημιουργήσουμε το καλύτερο κλίμα του ΜΑΖΙ, κατά την εκκίνηση του 2017!

Θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί. Βάλε την καλή σου διάθεση, πάρε αν θέλεις τους φίλους σου, τα παιδιά σου, τη γιαγιά σου, τον άντρα σου ή τη γυναίκα σου και έλα να το ζήσουμε παρέα!!!

Καλή Χρονιά με Πολλή Αγάπη!

 

Κυριακή 15 ΙανουαρίουΚόβουμε την πίτα μας!, ώρα 18:30
Πανόρμου 70-72,  Αθήνα

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Για να είμαστε σίγουροι ότι θα σε περιποιηθούμε όπως πρέπει, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι θα έρθεις. Γι’ αυτό ενημέρωσέ μας όσο νωρίτερα γίνεται. Πάρε μας τηλέφωνο στο 2106459500, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου.

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500