ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Μια καινούργια χρονιά ξεκίνησε!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Μια καινούργια χρονιά ξεκίνησε και όλοι εύχονται να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Εμείς τις ευχές μας τις κάνουμε δράση και με πολλή αγάπη διεκδικούμε το καλύτερο για εμάς και όλους γύρω μας. Έτσι λοιπόν την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 κόψαμε την πίτα μας με το δικό μας τρόπο.

Θέλουμε το 2017 να είναι γεμάτο ευτυχία, χαρά, γέλιο και παιχνίδι. Έτσι παίξαμε παιχνίδια σαν παιδιά, μαζί με μικρά παιδιά. Γελάσαμε με την καρδιά μας…

Θέλουμε το 2017 να είναι γεμάτο αγάπη. Έτσι δώσαμε αγκαλιές και αγάπη, ο ένας στον άλλο.

Θέλουμε το 2017 να μας βρει όλους ενωμένους. Έτσι βιώσαμε το “μαζί”. Σε ένα χώρο τόσοι πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι, περάσαμε μια υπέροχη βραδιά.

Θέλουμε το 2017 να είναι γεμάτο επιτυχίες. Εννοείται ότι η πίτα μας είχε φλουρί. Αλλά ένας εξαιρετικός απόφοιτος των σεμιναρίων μας έφερε και άλλα δώρα. Έτσι είχαμε πολλές… επιτυχίες!

Και του χρόνου![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_slideshow width=”960″ height=”440″ autoplay=”true” interval=”3000″ posts=”2017-01-kopi-pitas”][vc_empty_space height=”60″][/vc_column][/vc_row]

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500