ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Μόνο για όσους ξέρουν…

Μόνο για όσους ξέρουν…Το παρακάτω, είναι ένα κείμενο από καρδιάς, που απευθύνεται ΜΟΝΟ σε όσους έχουν παρακολουθήσει κάποιο από τα σεμινάρια της Μεθόδου Καλογήρου. Όσοι λοιπόν είστε απόφοιτοι κάποιου από τα σεμινάριά μας θα ήθελα να γνωρίζετε όλα όσα γίνονται στο χώρο του ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ και έτσι να αποφασίσετε και για τη δική σας πορεία στο δρόμο της γνώσης και της εξέλιξης.

Όταν πριν από 25 χρόνια δημιούργησα τη Μέθοδο Καλογήρου είχα μέσα μου έντονα την πίστη για την αποτελεσματικότητά της στις ζωές των ανθρώπων αλλά και το όραμα να διαδοθεί και να γίνει κτήμα όσο περισσοτέρων γίνεται.

Στη μακρόχρονη αυτή πορεία, συνεχώς βελτίωνα και εμπλούτιζα τη Μέθοδο με κάθε καινούρια επιστημονική γνώση, αλλά και με τις γνώσεις που απλόχερα μου χαρίζατε με τα προσωπικά σας βιώματα και τις ζωές σας.

«Αν όλα όσα σκέφτεσαι είναι σωστά, μόνο η πράξη (το αποτέλεσμα) μπορεί να το αποδείξει» είχε πει ένας σοφός. Και η πράξη έχει να επιδείξει χιλιάδες ανθρώπους, που στη διάρκεια αυτών των 25 χρόνων, εφαρμόζοντας όλα όσα έμαθαν από τη Μέθοδο, άλλαξαν θετικά και δημιουργικά τις ζωές τους.

Στην 25χρονη αυτή πορεία, όπως σε κάθε ζωντανό οργανισμό, παρουσιάστηκαν και προβλήματα και τεράστιες επιτυχίες. Σήμερα όμως, βρισκόμαστε μπροστά σε μια πανέμορφη και πολύ ενθουσιώδη κατάσταση σε όλα τα επίπεδα. Ήδη έχουν γίνει δύο απόλυτα επιτυχημένα 3ωρα εργαστήρια, την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί το τρίτο εργαστήριο και είναι έτοιμο το σεμινάριο «Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ» το οποίο θα αφήσει εποχή και έπεται συνέχεια…

Μαζί με όλα αυτά, οι απόφοιτοι των σεμιναρίων που έχουν μέχρι στιγμής στελεχώσει τον σύλλογο «ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ» τον οποίο έχουν οι ίδιοι δημιουργήσει, με ηγέτες μια ομάδα υπέροχων ανθρώπων που έχουν αποφασίσει ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ σε όλα τα επίπεδα, αποφάσισαν να δομήσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να βιώνουμε ΟΛΟΙ μας αυτό που μας αξίζει, δικαιούμαστε και ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ζούμε!!!

Πρώτη κίνηση από τις πολλές που έχουν ετοιμάσει είναι το πάρτυ που θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 4/10/14. Ένα πάρτυ γιορτή, για τα όμορφα, δημιουργικά και επιτυχημένα που θα δημιουργήσουμε την καινούρια «σχολική» μας χρονιά.

Κι εγώ και η Βένα, σας προσκαλούμε με την καρδιά μας να έρθετε το Σάββατο για να γλεντήσουμε, να χαρούμε, να παίξουμε, να χορέψουμε και να γιορτάσουμε αυτό το υπέροχο που στ’ αλήθεια είμαστε!!!

Αντώνης Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500