ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Να γιατί είστε υπέροχοι!!!

Προβληματίστηκα πολύ, αλλά και ευχάριστα, μετά από τον καταιγισμό αναγνωσιμότητας στο κείμενό μου με τον τίτλο ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ.

Είναι ένα μεγάλο και αρκετά σκληρό κείμενο, από εκείνα που αναζητούν σκεπτόμενους και προβληματισμένους αναγνώστες. Ίσως, δε, για κάποιους να φαίνεται και κάπως απαισιόδοξο. Η πολύ μεγάλη αναγνωσιμότητά του όμως, με υποχρεώνει να προσθέσω κάποιες διευκρινιστικές, αλλά και απόλυτα αισιόδοξες απόψεις.

Στη μακρόχρονη ιστορία μας έχουμε να επιδείξουμε μια πορεία σαν χώρα …τελείως ανθρώπινη. Όπως ένας συνηθισμένος άνθρωπος περνάει κατά τη διάρκεια της ζωής του τα πάνω του και τα κάτω του, έτσι ώστε να μάθει και να εξελιχθεί μέσα από αυτή του την πορεία, έτσι και η Ελλάδα έχει μια παράλληλη διαδρομή. Έχουμε περάσει σαν χώρα και τον χρυσό αιώνα του Περικλή, αλλά και τον Πελοποννησιακό πόλεμο. Και την επική αντίσταση, αλλά και τον εμφύλιο, κλπ.

Ναι, είμαστε υπεύθυνοι σαν πολίτες για την αδράνειά μας στη δημιουργία της κρίσης, είτε με την ανοχή είτε με τη συμμετοχή μας σ’ αυτήν. Ναι, βολευτήκαμε στο κράτος της ανομίας. Ναι, αφεθήκαμε στην τσουλήθρα, αλλά…

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. Και σαν Έλληνες, πιστεύω ακράδαντα πως, στη χειρότερη, όταν η θηλιά φτάσει στο λαιμό μας, θα αντιδράσουμε και θα αντιδράσουμε σωστά. Αν χρειαστεί, θα πολεμήσουμε (άλλωστε αυτό ξέρουμε να το κάνουμε καλά), θα τα δώσουμε όλα και στο τέλος θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει.

Ήδη, όλο και περισσότεροι, κάθε μέρα και πιο πολλοί, φεύγουν από το στείρο θυμό, κλείνουν την τηλεόραση και ενημερώνονται από άλλα μέσα, προβληματίζονται και αναζητούν δημιουργικές λύσεις. Είναι, λοιπόν, τυχαία η αναγνωσιμότητα του κειμένου μου; Βεβαίως όχι.

Κάθε μέρα, όλο και πιο πολλοί Έλληνες ανακαλύπτουν και εφαρμόζουν καινοτόμες ιδέες δίνοντας με τις δράσεις τους το καλύτερο παράδειγμα σε όλους μας.

Πάμε λοιπόν, βάζοντας σαν μονάδες τους εαυτούς μας στο δρόμο της γνώσης και της εξέλιξης, να δημιουργήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα μας.

ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

Αντώνης Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500