ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Τι μπορούμε να κάνουμε…

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Τι μπορούμε να κάνουμε, για να στηρίξουμε μικρά παιδιά με χαμόγελα πλατιά και μεγάλη καρδιά;

Κάθε φορά που μιλούσαμε μεταξύ μας αναρωτιόμασταν:
“Πότε θα κάνουμε κάτι για τα παιδιά του Κέντρου Αγάπης Ελευσίνας; Κάτι όμως που να μπορεί να συνδυάζει τη γνώση που έχουμε πάρει από τα σεμινάριά μας με τη διάθεσή μας για προσφορά; Kάτι πέρα από τα πάρτι που κάθε χρόνο κάνουμε για τη Φωλιά, και τα οποία ως γνωστόν είναι κορυφαία…”

Και μετά ήρθε η ιδέα…

Φέτος, θα συνδυάσουμε το σεμινάριό μας “ΕΓΩ + ΑΛΛΟΙ = ΕΜΕΙΣ”, εμπνευσμένο από τις χήνες που πετούν σαν ομάδα, Μαζί με μερίδες φαγητού για τη Φωλιά. Έτσι, για κάθε εγγραφή στο σεμινάριο, θα δωρίζονται 3 μερίδες φαγητού στα παιδιά του Κέντρου Αγάπης Ελευσίνας.

Και μετά ήρθε ο ενθουσιασμός…

“ΝΑΙ”! Να τι μπορούμε να κάνουμε για αυτά τα παιδιά. Εμείς, τα μέλη του Τρόπου Ζωής, φίλοι και συνεργάτες, δουλεύουμε με πάθος για την πραγματοποίηση αυτού του σεμιναρίου που σκοπό έχει το βίωμα του “μαζί” πριν ξεκινήσει.

Ήδη έχουμε εξασφαλίσει πολλές μερίδες φαγητού για τα υπέροχα αυτά παιδιά και είναι μόνο η αρχή. Χρειαζόμαστε και σένα και τη δική σου συμμετοχή για να μεγαλώσουμε τα τραπέζια φαγητού για όλα τα παιδιά της Φωλιάς και παράλληλα να βιώσουμε όλη τη γνώση και τα θαύματα και την αγάπη του “μαζί” στο σεμινάριό μας, “ΕΓΩ + ΑΛΛΟΙ = ΕΜΕΙΣ”. Η θέση σου είναι Μαζί μας.

Να τι μπορείς να κάνεις κι εσύ για σένα και για τα παιδιά του Κέντρου Αγάπης Ελευσίνας.

Με εκτίμηση,
Τρόπος Ζωής – Απόφοιτοι των σεμιναρίων του Αποφασίζω[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”60″][/vc_column][/vc_row]

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500