ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Ας φανταστούμε μόνο σήμερα, έτσι σαν παιχνίδι…

Ας φανταστούμε σήμερα, έτσι σαν παιχνίδι, πως εμπιστευόμαστε την καρδιά μας και τα θέλω της και τα βλέπουμε σαν υπέροχα, ελεύθερα, γεμάτα δύναμη άλογα που γνωρίζουν πού θέλουν να πάνε. Γιατί η καρδιά του κάθε ανθρώπου γνωρίζει τι στ΄ αλήθεια θέλει.

Ας φανταστούμε μόνο σήμερα, έτσι σαν παιχνίδι, πως πετάμε τα χαλινάρια της λογικής, του “πρέπει”, του “δεν γίνεται” και δίνουμε χώρο στα θέλω μας μέσα στο νου και την καρδιά μας. Και επιτρέπουμε στον εαυτό μας να παίξει μαζί τους και να γίνει εφευρετικός στο πώς θα τα πλησιάσει, πώς θα είναι να ζει μ΄ αυτά τα θέλω την κάθε του μέρα.

Ας εμπιστευτούμε μόνο για μια μέρα, έτσι σαν παιχνίδι, τη ζωή κι εμάς σαν ένα ταιριαστό και απολαυστικό δίδυμο της επιτυχίας κι ας το ζήσουμε ελεύθερα, δυνατά, χωρίς χαλινάρια.

Ας ακούσουμε σήμερα την καρδιά μας κι ας επιτρέψουμε στον εαυτό μας να ακολουθήσει το δικό του μονοπάτι και να νιώσει όλη την απόλαυση που του αξίζει!

Γιατί, όπως λέει ο Βαρθολομαίος: “Υπάρχουν τόσοι δρόμοι για την ελευθερία όσοι και οι άνθρωποι, γιατί η κάθε καρδιά έχει το δικό της ταξίδι και η κάθε γνώση τη δική της εμπειρία. Και ο καθένας μέσα του γνωρίζει πού ακριβώς προσπαθεί να πάει”.

Βένα Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500