ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Είναι τύχη ή όχι;

Είναι τύχη ή όχι;Κανένας μεγάλος έρωτας ή μεγάλη αγάπη ή δυνατή συνεργασία ή μεγάλη φιλία δεν ξεκίνησαν ποτέ, πιστεύω, με προϋποθέσεις, με εχέγγυα, ή με αποδείξεις για ασφάλεια.

Ο κάθε μεγάλος έρωτας, μεγάλη αγάπη, μεγάλη φιλία, πολύ όμορφη οικογενειακή σχέση ή συνεργασία, είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Είναι το αποτέλεσμα που κάποιοι “τυχεροί” άνθρωποι βιώνουν στη ζωή τους. Όμως είναι τύχη αυτό; Αν κοιτάξουμε γύρω μας θα δούμε πως οι άνθρωποι συνηθίζουν να δημιουργούν “τυχαία” τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά στη ζωή τους.

Άλλοι έχουν συνέχεια ατυχήματα, άλλοι είναι κάθε τόσο ερωτευμένοι, άλλοι όλο αρρωσταίνουν, άλλοι δημιουργούν ευκαιρίες και τις χάνουν, άλλοι όλο κερδίζουν… Τελικά οι άνθρωποι κάνουν πάντα αυτό που έχουν μάθει κι έχουν συνηθίσει να κάνουν κι έτσι, συνεχίζουν να φέρνουν πάντα τα ίδια αποτελέσματα. Τύχη; Όχι, άγνοια.

Τα αποτελέσματα του έρωτα, της αγάπης και των όμορφων σχέσεων σε όλους τους τομείς της ζωής μας δεν έρχονται καθόλου τυχαία και δεν φεύγουν επίσης καθόλου τυχαία. Η τέχνη της αγάπης, του έρωτα και γενικά της επικοινωνίας – μιας αληθινής και δυνατής επικοινωνίας – με το σύντροφο, τον εραστή, το συνεργάτη, την οικογένεια, τους φίλους, είναι τεχνική, είναι κάτι που απλά μαθαίνεται, όπως έμαθες να κάνεις ποδήλατο ή οτιδήποτε άλλο. Απλά μαθαίνεται, αρκεί να γνωρίζεις τους κανόνες και τους τρόπους να οδηγείς τον εαυτό σου και τους άλλους στο να βιώνουν τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές που φέρνουν τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ που εσύ επιθυμείς να ζεις στην καθημερινότητά σου, σε κάθε επικοινωνία σου, είτε αυτή είναι ερωτική, φιλική, επαγγελματική ή οποιαδήποτε άλλη.

Η τέχνη της αγάπης, του έρωτα και της επικοινωνίας που φέρνει τα πιο θαυμαστά αποτελέσματα, αυτά που όλοι επιθυμούμε να έχουμε στη ζωή μας, απλά μαθαίνεται. Χρειάζεται μόνο η επιθυμία και η πρόθεση να την κάνεις δική σου.

Με αληθινή αγάπη,
Βένα Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500