ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Εμείς και ΕΚΕΙΝΟΣ…

Εμείς και ΕΚΕΙΝΟΣΕίχα τη χαρά και την τιμή να γνωρίσω τον Dr. Wayne Dyer στο σπίτι του Alan Cohen στη Χαβάη. Κάναμε παρέα και πολύωρες συζητήσεις για δέκα περίπου ημέρες.

Όταν ήσουν μαζί του ένιωθες να σε τυλίγει μια ιδιόμορφη γαλήνη. Κάθε του λέξη σε διαπερνούσε και έφτανε στα βάθη του είναι σου χωρίς να ξέρεις το πώς. Η σοφία του και η πνευματικότητά του καταλάμβαναν όλο το χώρο. Το περίεργο ήταν ότι δεν σε άφηνε να νιώσεις μικρός και ασήμαντος μπροστά στο μεγαλείο του.

Όταν κάποια από αυτές τις ημέρες αποφασίσαμε να κάνουμε μαζί και με τον  Deepak Chopra ένα διήμερο σεμινάριο στην Αθήνα, θυμάμαι ότι δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ από τη χαρά μου.

Μετά από περίπου 6 μήνες, όταν πήγαμε να παραλάβουμε από το αεροδρόμιο, τον ίδιο, τη γυναίκα του και το ζεύγος Chopra, βίωσα κάτι το καταπληκτικό. Ένιωθα ότι ήμουν μέρος ενός τεράστιου, θετικού, ενεργειακού πεδίου, που ακτινοβολούσε χαρά, δημιουργικότητα και αγάπη.

Εκείνες οι ημέρες του 1997, αλλά και οι ώρες του κοινού μας σεμιναρίου, μπροστά σε 1280 άτομα, είναι χαραγμένες ανεξίτηλα μέσα μου.

Σε ευχαριστώ Wayne που μου χάρισες απλόχερα τα μαθήματα της παρουσίας σου.

Σε ευχαριστώ γιατί υπήρξες μέντοράς μου.

Σε ευχαριστώ που όλοι μας πήγαμε ένα βήμα πιο κοντά στον παράδεισο γιατί ΕΣΥ μας έδειξες το δρόμο.

Σε ευχαριστώ που με επέλεξες για να κάνω ένα σεμινάριο μαζί σου και με έκανες να νιώθω ισότιμος έστω κι αν δεν ήμουν.

Καλό σου ταξίδι Wayne για κει που διάλεξες να πας…
Αντώνης Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500