ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Η αγάπη υπάρχει μόνο όταν δίνεται…

Η αγάπη υπάρχει μόνο όταν δίνεται…“Η αγάπη υπάρχει μόνο όταν δίνεται…”

Είπε ένας επαναστάτης υπέροχος δάσκαλος καθώς περπατούσαμε στο στρωμένο από τα φύλλα μονοπάτι στα Πιέρια Όρη που ήμουν όλη την προηγούμενη βδομάδα που ήταν και τα γενέθλιά μου. Το πρωί της 21ης ανοίγοντας την πόρτα μου με περίμενε η πρώτη έκπληξη.

Κρεμασμένο στο πόμολο της πόρτας ήταν ένα τόσο φίνο λεπτό και ωραίο γκριζογάλανο για το λαιμό σε μοναστηριακό στιλ… το οποίο κανένας από την παρέα, έτσι όπως ισχυρίζονταν, δεν το είχε βάλει εκεί! Και οι εκπληξούλες συνεχίστηκαν μέχρι το μεσημέρι…

Το ωραιότερο και πιο ισχυρό συναίσθημα που πιστεύω ότι υπάρχει μέσα μας, έξω μας, γύρω μας, παντού είναι όταν σου δίνεται, με όποιο τρόπο, γιατί έχει πάρα πολλούς τρόπους για να δοθεί – η αγάπη! Κι ένιωσα αυτή την μέρα ευλογημένη από την αγάπη.

Σήμερα ήρθα εδώ στο γραφείο, πίσω στα καθημερινά μας, άνοιξα το facebook και.…

Κι ένιωσα ακόμη μια φορά την ευλογία της αγάπης από όλους εσάς που μου γράψατε τα τόσο όμορφα λόγια σας και τις ευχές σας. Κι ένα τεράστιο ευχαριστώ βγήκε από μέσα μου. Ένα μεγάλο από την καρδιά μου ευχαριστώ για τον κάθε ένα χωριστά αλλά και όλους μαζί εσάς που ξέρετε να δίνετε την αγάπη… Κι έτσι να την κάνετε να υπάρχει, μέσα μας, γύρω μας, παντού!

Να είστε πάντα καλά, να είστε υπέροχα, να είστε εκπληκτικά καλά γιατί, ο κόσμος μας, η καθημερινότητά μας, έχει τόσο ανάγκη τους ανθρώπους που όπως εσείς, ξέρουν να κάνουν την αγάπη να ΥΠΑΡΧΕΙ!

Από την καρδιά μου ευχαριστώ,
Βένα Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500