ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Η μεγάλη επένδυση

Η μεγάλη επένδυσηΤι θα λέγατε να κάναμε αυτό το μήνα μια πολύ δυνατή επένδυση;

Η επένδυση που προτείνω είναι απόλυτα επικερδής, είναι ασφαλής και έχει το μεγαλύτερο επιτόκιο που θα μπορούσες να βρεις!

Στην αρχή βέβαια νιώθεις κάπως άβολα, στριμώχνεσαι λίγο, αλλά μετά έρχεται τόση απόλαυση… Η ιδέα ξεκίνησε από μια ερώτηση που την βρήκα εκπληκτική, στα Μαθήματα Θαυμάτων: “Έχεις σκεφτεί ποτέ στα σοβαρά πόσες ευκαιρίες είχες να προσφέρεις χαρά στον εαυτό σου και πόσες από αυτές τις αρνήθηκες;”

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει πιο ωφέλιμη, πιο κερδοφόρα επένδυση για την κάθε μέρα της ζωής μας! Όταν χαίρεσαι η καρδιά σου γελάει, ο νους ανοίγει έχει περισσότερη διαύγεια, το σώμα ζωντανεύει κάνει καλύτερα και περισσότερα από τα πράγματα που θέλεις. Και το ένα καλό φέρνει τ’ άλλο και το συνηθίζεις όλο και πιο πολύ και το αναζητάς όλο και πιο πολύ!

Πολύ ωραία ακούω τις αντιρρήσεις, το ξεκίνημα ζορίζει λίγο, συμφωνώ. Έχουμε γλιστρήσει όλοι, λιγότερο ή περισσότερο και με διαφορετικές δικαιολογίες, στο αμάρτημα της στέρησης της πλούσιας, αληθινής, απλής, πηγαίας χαράς στον εαυτό μας. Και εδώ πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλους μας.

Αυτός ο μήνας, ο Δεκέμβρης, ο στολισμένος με τόσα φώτα, λαμπιόνια, γιρλάντες, γιορτές, αγκαλιές, ευχές, λιχουδιές… μας προσφέρει την ευκαιρία της μεγάλης μας επένδυσης! Μας κλείνει το μάτι και μας προσκαλεί…

Αλλά το μεγάλο κέρδος, το πιο σημαντικό, έρχεται με αυτό που πάει μαζί με την χαρά. Κι αυτό είναι η αγάπη! Είναι το ΜΑΖΙ, είναι η πιο αναγκαία απλή ανθρώπινη επαφή, είναι το μοίρασμα… είναι η αγκαλιά, είναι τα τόσο πολύτιμα συναισθήματα που όλοι μας αναζητάμε… να δώσουμε, να πάρουμε, να τα μοιραστούμε!

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΗΝΑ λοιπόν, γεμάτο από τις χαρές που αναζητάμε.

Βένα Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500