ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Κάθε στιγμή το “σύμπαν” σού κάνει μια ακαταμάχητη προσφορά

Κάθε στιγμή το σύμπανΜια ιστορία, από το βιβλίο του Alan Cohen, “Μια βαθιά ανάσα ζωής”:

“Στην ταινία “Ο ηλίθιος κι ο πανηλίθιος” παρουσιάζονται οι περιπέτειες δύο γκαφατζήδων που διασχίζουν τη χώρα ψάχνοντας τα κορίτσια των ονείρων τους. Μετά από πολλές απογοητεύσεις, οι δύο φίλοι ξεμένουν σ’ έναν ερημικό δρόμο. Ξαφνικά ένα λεωφορείο με κάτι απίθανες γυναίκες με μπικίνι σταματάει πλάι τους. Τρεις κουκλάρες κατεβαίνουν από το λεωφορείο και η μία τούς χαιρετάει: “Γεια! Κάνουμε μια περιοδεία διαφημίζοντας το λάδι μαυρίσματος Hawaiian Tropic και ψάχνουμε για δύο άντρες που να μπορούν να ταξιδεύουν μαζί μας και να μας αλείφουν με λάδι πριν από τις επιδείξεις μας”. Ύστερα ανοιγόκλεισε προκλητικά τα βλέφαρά της και ρώτησε με νόημα: “Μήπως ξέρετε πού θα μπορούσαμε να βρούμε αυτούς τους άντρες;”
Ο ένας από τους δύο τύπους χαμογέλασε και είπε: “Ναι, αμέ! Τρία μίλια πιο κάτω υπάρχει μια μικρή πόλη!” Απογοητευμένα τα κορίτσια ξανανέβηκαν στο λεωφορείο και έφυγαν αφήνοντας τους δύο φίλους μέσα στη σκόνη. “Για κοίτα, ρε Χάρι”, λέει ο ένας όλο παράπονο. “Όλα τα κελεπούρια σε άλλους τυχαίνουν”.”

Για να μην τυχαίνουν τα κελεπούρια μόνο στους άλλους, “Κάνε τη γνώση πράξη”.

Βένα Καλογήρου

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500