ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Καλώς να έρθει αυτός ο Μάρτης κι ας φέρει άνοιξη μέσα μας, γύρω μας, παντού!

Καλό Μήνα!Αυτόν ιδιαίτερα το Μάρτη, ας αφήσουμε το νου και την καρδιά μας ν’ ακολουθήσουν το απλό τόσο όμως μεγάλο, γενναίο και υπέροχο παράδειγμα της φύσης. Η φύση ανθίζει, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω της. Είτε υπάρχουν βροχές, κρύα, βοριάδες, είτε λιακάδες, όποιος κι αν είναι ο καιρός, είτε σπάνε πολλά κλαριά ή καταστρέφονται κάποια λουλούδια, ό,τι κι αν γίνεται γύρω της… η φύση ανθίζει!

Η φύση τολμάει, είναι η πρώτη που πετάει το χειμώνα από πάνω της, και μας κερδίζει όλους, γίνεται ανάσα για όλους μας. Βγάζει το χαμόγελο από μέσα μας… και μας αρέσει! Και είμαι σίγουρη ότι της αρέσει κι εκείνης – γι’ αυτό άλλωστε ρισκάρει ν’ ανθίζει ακόμη και μέσα στο χιόνι κάποιες φορές, αυτό το μήνα τον πρώτο της Άνοιξης!

Καλώς να έρθει λοιπόν αυτός ο μήνας, καλώς να έρθει η Άνοιξη κι ας ανθίζει ο νους και η καρδιά και η κάθε μας μέρα, άνετα, απλά κι αβίαστα… Απλά και όμορφα… Γιατί έτσι ακριβώς είναι και ο αληθινός υπέροχος εαυτός μας. Είναι απλά… όμορφος!

Και εκεί ακριβώς βρίσκεται το μεγαλείο του και η δύναμή του και το θαύμα του! Είναι απλά ανθρώπινος και υπέροχα όμορφος!

Καλό μας μήνα λοιπόν, ανθισμένο και απολαυστικό!

Βένα Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500