ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Μαγεία! Ομορφιά! Χορός! Γέλιο! Φαντασία!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 δώσαμε ραντεβού στη ντισκοτέκ Boom Boom. Ο Σύλλογος “Τρόπος Ζωής” γιόρτασε τις Απόκριες με ένα συναρπαστικό θεματικό πάρτυ!

Θέμα: Γίνε ο αγαπημένος σου ήρωας παραμυθιού για μία βραδιά!

Τα κουστούμια ήταν πραγματικά μαγικά!!! Η φαντασία όλων όσοι παρευρέθηκαν ήταν “παραμυθένια”. Γλεντήσαμε σαν μικρά παιδιά, η μουσική μας κρατούσε συνέχεια στην πίστα, τ’ αστεία και τα πειράγματα μεταξύ μας είχαν απέραντη ομορφιά!

Η Κακιά Μητριά κέρδισε το βραβείο καλύτερης στολής. Γιατί όπως λέμε και στα σεμινάρια: Το “είμαι” είναι που μετράει! Η γλυκύτατη Νατάσα “ήταν” για αυτή τη βραδιά η Κακιά Μητριά.
Ζούσε το ρόλο της. Και οι φωτογραφίες είναι η απόδειξη!!!

Σε περιμένουμε στην επόμενη δράση του Τρόπου Ζωής, για να ζήσεις κι εσύ τη μαγεία από κοντά!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_slideshow width=”960″ height=”440″ autoplay=”true” interval=”3000″ posts=”2017-02-11-party-maske”][vc_empty_space height=”60″][/vc_column][/vc_row]

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500