ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Να ζεις τα όνειρά σου είναι πιο επιτυχημένο από το να τα αναλύεις

Να ζεις τα όνειρά σουΠοια είναι η δική σου στρατηγική για την επιτυχία που αναζητάς; Με ποιας μορφής δράση προχωράς στους στόχους σου; Τι κάνεις για να ζήσεις τα όνειρά σου;

Η λογική είναι ένα εκπληκτικά δυνατό εργαλείο όταν την παντρέψεις με τη γνώση. Και η γνώση για να γίνει αποδεκτή από την λογική χρειάζεται το βίωμα. Χρειάζεται να πειστεί η λογική, πρακτικά, στο εδώ και τώρα, ότι αυτό συμβαίνει στ’ αλήθεια.

Την Παρασκευή στις 25 του μηνός συμβαίνει κάτι.

Είναι ένα τριήμερο όπου ΖΕΙΣ στην πράξη τις προσωπικές σου ικανότητες και δυνατότητες –που είναι πραγματικά πολύ σημαντικές– με τέτοιο τρόπο που η λογική σου δεν μπορεί να τις αρνηθεί παρά μόνο να τις αποδεχτεί. Κι ο λόγος είναι απλός. Είσαι εσύ ο ίδιος που τις βιώνεις στην πράξη.

Γίνεται το δικό σου βίωμα για τις δικές σου, τις προσωπικές σου ικανότητες, τα ταλέντα και τις δυνατότητες που υπάρχουν μέσα σου.

Είναι ένα τριήμερο που έχει αλλάξει τις ζωές πολλών ανθρώπων μέχρι τώρα.

Γιατί όχι και τη δική σου;

Με πολλή αγάπη κι ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο για όλους μας,
Βένα Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500