ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Σήμερα, αγαπημένε μου Θεέ…

Σήμερα, αγαπημένε μου Θεέ,
αποφάσισα να ανοίξω και να δεχτώ κάποια από τα πλούτη που μου χάρισες και, ίσως, ποιος ξέρει, μπορεί και να το συνηθίσω, και να το κάνω κι άλλη μέρα, κι άλλη…

Σήμερα,
Δέχομαι με απέραντη ευγνωμοσύνη όλα τα δώρα που μου προσφέρει η ζωή κι ανοίγουν το νου, την καρδιά και τις αισθήσεις μου – τη φύση, τον ουρανό, τη θάλασσα, τις μυρωδιές, τα χρώματα, τη μουσική, τον ήλιο, τα πουλιά…
Δέχομαι με απέραντη ευγνωμοσύνη τα ταλέντα και τις ικανότητές μου, ως δώρα που μου προσφέρθηκαν και καλούμαι να τα τιμήσω!
Δέχομαι με απέραντη ευγνωμοσύνη τη γνώση που με οδηγεί, με συναρπάζει, με θεραπεύει και με εξελίσσει!
Δέχομαι με απέραντη ευγνωμοσύνη το βαθύ απολαυστικό ύπνο που μ’ αγκαλιάζει κάθε βράδυ και το γεμάτο ενέργεια και ζωντάνια χαμογελαστό ξύπνημα το πρωί!
Δέχομαι με απέραντη καθημερινή ευγνωμοσύνη την υγεία, την αγάπη και τη χαρά στο σώμα, στο νου και στα συναισθήματά μου!
Δέχομαι με απέραντη ευγνωμοσύνη κάθε πρωί την καινούργια μέρα που μου χαρίζει ο Θεός!
Δέχομαι με απέραντη ευγνωμοσύνη όλες τις ομορφιές, τα δώρα, τις αγκαλιές, αλλά και τα μαθήματα, που μου χαρίζουν καθημερινά οι άνθρωποι!
Δέχομαι με απέραντη ευγνωμοσύνη το άνοιγμα της καρδιάς μου στο γέλιο και την αφθονία!
Δέχομαι με απέραντη ευγνωμοσύνη το παιχνίδι και την συγχρονηστικότητα που με οδηγούν με το μυστηριώδη, θαυμαστό και αποτελεσματικό τους τρόπο σε καθημερινές ευκαιρίες πλούτου, αγάπης και αφθονίας!

Υπόσχομαι, κάθε μέρα να φροντίζω να διατηρώ τη ροή της ευγνωμοσύνης στη ζωή μου και στις ζωές των άλλων, παίρνοντας και δίνοντας τα πιο πολύτιμα δώρα: τα αγαθά της τρυφερότητας, του γέλιου, της εκτίμησης, της προσφοράς και της αγάπης!

Υπόσχομαι, πως όλο και πιο πολύ, κάθε μέρα και μέχρι το τέλος της ζωής μου, όποιον κι αν συναντώ, άγνωστο, φίλο ή εχθρό, μόλις τον αντικρίζω, να του εύχομαι σιωπηλά.. πολλή αγάπη, χαρά και αφθονία στη ζωή του!

ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Βένα Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500