ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Τόλμα να είσαι μεγάλος. Όταν μειώνεις, μειώνεσαι.

Τόλμα να είσαι μεγάλοςΤόλμα να είσαι μεγάλος. Όταν μειώνεις, μειώνεσαι.

Όταν μειώνεις τις καταστάσεις, τους ανθρώπους, τα όνειρά σου… αυτό που στ’ αλήθεια κάνεις είναι να μειώνεις απλά εσένα – τον ίδιο σου τον εαυτό και την ίδια σου τη ζωή.

Ο έξυπνος άνθρωπος, κάνει τους ανθρώπους γύρω του να νιώθουν έξυπνοι. Ο σημαντικός, κάνει και τους άλλους να νιώθουν σημαντικοί. Αυτό που κάνεις στους άλλους, το κάνεις και σε σένα.

Πόσο μεγάλο κάνεις τον εαυτό σου στις σκέψεις σου; Πόσο μεγάλα όνειρα κάνεις; Πόσο μεγάλες σκέψεις για τη ζωή σου κάνεις; Τελικά, πόσο μεγάλη αγάπη νιώθεις για σένα, για τους άλλους για τη ζωή; Γιατί αυτό που κάνεις σε σένα το κάνεις στον καθένα γύρω σου και σε όλη τη ζωή.

Τόλμα να είσαι μεγάλος.

Γιατί, εγώ, εσύ και όλοι μας, έχουμε ανάγκη τη γενναιοδωρία σου, την αγάπη σου, τη μεγαλοσύνη που κρύβεις μέσα σου, έχουμε ανάγκη το γέλιο σου, την αγκαλιά σου, το κλάμα σου, έχουμε ανάγκη όλο αυτό το θησαυρό από τα συναισθήματα που έχεις μέσα σου.

Γιατί έτσι μπορούμε ΜΑΖΙ να ζήσουμε τον παράδεισο στη Γη!

Βένα Καλογήρου

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500