Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Όροι συμμετοχής στο σεμινάριο “Άλμα”

Προϋποθέσεις και Όροι Συμμετοχής

    1. Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο απαιτείται η αποστολή αιτήσεως προς την εταιρία, η έγκριση της αιτήσεως από την εταιρία μέσω προσωπικής συζητήσεως-συνέντευξης με έναν εκ των δυο ομιλητών (ήτοι την κ. Αγάπη Καλογήρου, ή τον κ. Αλέξιο Βανδώρο), η προπληρωμή προκαταβολής 600 ευρώ ταυτόχρονα με την έγκριση της αιτήσεως και η ταυτόχρονη αποδοχή των παρόντων όρων. Η εξόφληση της συμμετοχής πρέπει να γίνει το αργότερο 10 ημέρες πριν την έναρξή του. Άλλως και σε διαφορετική περίπτωση καμία συμμετοχή δεν θα γίνει αποδεκτή. Η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να δεχθεί καμία αίτηση συμμετοχής και δεν δεσμεύεται απέναντι στον αιτούντα εάν δεν πληρούνται οι συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
    2. Το σεμινάριο αποτελεί μια ενιαία και απόλυτη βιωματική εμπειρία πέντε (5) ημερών και συμπεριλαμβάνει, εκτός από τη βιωματική εμπειρία με τη παρουσία των ομιλητών, το κόστος της διαμονής κατά τη διάρκεια του πενθημέρου σε δίκλινα δωμάτια επιλογής της εταιρίας σε ξενοδοχείο (Full board) καθώς και τη μεταφορά από και προς το χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου (το οποίο θα πραγματοποιηθεί εκτός Αθηνών, σε άγνωστη για τους συμμετέχοντες τοποθεσία).
    3. Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 1.450€ πλέον ΦΠΑ 24% 348 ευρώ. Για όποιον έχει παρακολουθήσει ξανά το ίδιο σεμινάριο η αξία συμμετοχής είναι 1.100€ πλέον 24% ΦΠΑ 264€. Η εξόφληση του κόστους συμμετοχής μπορεί να γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας ή με χρέωση πιστωτικής κάρτας (Visa ή Mastercard). Για λεπτομέρειες παρακαλώ επικοινωνήστε με την εταιρεία, στο 2106459500.
    4. Πολιτική ακύρωσης. Εάν η ακύρωση πραγματοποιηθεί εντός 10 ημερών πριν την έναρξη του σεμιναρίου, κανένα ποσό δεν επιστρέφεται, διότι έχει ήδη δεσμευθεί για την οργάνωση και τη πληρωμή του κόστους συμμετοχής. Αν γίνει ακύρωση το αργότερο 10 ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου, τότε ποσό 600 € παρακρατείται για έξοδα διοργάνωσης και κάθε υπόλοιπο ποσό πιστώνεται στη καρτέλα του συμμετέχοντος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά σε προθεσμία 12 μηνών ως προκαταβολή σε οποιοδήποτε μελλοντικό σεμινάριο της εταιρείας. Εάν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία των 12 μηνών χωρίς αξιοποίηση της πίστωσης από το συμμετέχοντα, το πιστωθέν ποσό περιέρχεται στην εταιρία. Η ακύρωση συντελείται με γραπτή γνωστοποίηση του συμμετέχοντα προς την εταιρία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@apofasizo.gr με αποδεικτικό παραλαβής από την εταιρία, διαφορετικά δεν καλύπτει τις προϋποθέσεις του παρόντος άρθρου. Εάν οποιοσδήποτε συμμετέχων διακόψει κατ’ επιλογήν ή αναγκαστικώς την παρακολούθηση του σεμιναρίου ή αποβληθεί από αυτό σε οποιαδήποτε στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο, το κόστος συμμετοχής του δεν επιστρέφεται ούτε πιστώνεται.
    5. Το σεμινάριο, οι τεχνικές του και η βιωματική του παρουσίαση καθώς και το περιεχόμενο, οι παρουσιάσεις και οι οδηγίες των ομιλητών προστατεύονται με πνευματικά δικαιώματα που ανήκουν αποκλειστικά στην εταιρία. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά και κατηγορηματικά η μερική ή ολική μαγνητοφώνηση και η βιντεοσκόπηση του σεμιναρίου. Οι παραβάτες θα αποβάλλονται, το παράνομο κτηθέν υλικό θα κατάσχεται με τη εκ των προτέρων συγκατάθεση του συμμετέχοντα και η εταιρία θα ασκεί όλα τα νόμιμα δικαιώματά της για τη προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας της. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά και κατηγορηματικά η χρήση του υλικού παρακολούθησης εκτός του χώρου του σεμιναρίου. Η εταιρία επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της έναντι οποιουδήποτε παραβάτη.
    6. Η εταιρεία μας υποχρεούται να διατηρεί τα στοιχεία των συμμετεχόντων σε συμμόρφωση με έννομη υποχρέωσή της και αυστηρώς για τις ανάγκες και τους σκοπούς του σεμιναρίου και των υποχρεώσεών της απέναντι σε φορείς του δημοσίου και ασφαλώς δεν τα κοινοποιεί σε τρίτους.
    7. Οι συμμετέχοντες με την αίτησή τους δίνουν ρητώς τη συγκατάθεσή τους για βιντεοσκόπηση του σεμιναρίου για τη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της εταιρίας και της περαιτέρω εκπαίδευσης των ομιλητών, η οποία τηρεί το συγκεκριμένο βίντεο αυστηρώς διαβαθμισμένο και μόνο για τους συγκεκριμένους σκοπούς.
    8. Η εταιρία, οι εισηγητές και κάθε ενεργό μέλος της εταιρίας που συμβάλει στη διοργάνωση και διεξαγωγή του σεμιναρίου έχουν δικαίωμα να ζητήσουν από το συμμετέχοντα να αποχωρίσει από το σεμινάριο για λόγους που αφορούν ενδεικτικά και όχι περιοριστικά στη μη τήρηση των κανόνων του σεμιναρίου, όχληση άλλων συμμετεχόντων, ανάρμοστη συμπεριφορά, ασθένεια, κακοβουλία, ρατσιστικά ή άλλα μισαλλόδοξα κίνητρα κλπ. Ο συμμετέχων επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής στην έδρα του σε κάθε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησής του από το σεμινάριο ή αποβολής του για οποιονδήποτε λόγο.
    9. Ιατρικό Ιστορικό Συμμετέχοντα. Ο Συμμετέχων αναλαμβάνει αποκλειστικώς την ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στην υγεία ή τη ψυχική ή τη σωματική ακεραιότητα κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, εφόσον έχει αποκρύψει από την εταιρία ή εφόσον δεν γνωρίζει το ιατρικό του ιστορικό. Ο συμμετέχων είναι υποχρεωμένος σε περίπτωση που υπάρχει ιατρικό ιστορικό, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά: κατάθλιψη, επιληψία, καρδιακές παθήσεις, σχιζοφρένεια, διανοητικές διαταραχές κ.λ.π. ή εγκυμοσύνη, να το αναγράφει στην αίτηση συμμετοχής του, άλλως και σε διαφορετική περίπτωση αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της υγείας και της σωματικής του ακεραιότητας εκ της συμμετοχής του.
    10. Επιπλέον ο συμμετέχων – σε περίπτωση ιατρικού ιστορικού – υποχρεούται να φέρει μαζί του και να επιδεικνύει σχετική ιατρική γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού του, ο οποίος να δίδει τη συγκατάθεση προς τον ασθενή του για συμμετοχή στο σεμινάριο, άλλως και σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνεται αποδεκτός στο σεμινάριο. Ο συμμετέχων βεβαιώνει ότι επέδειξε τη γνωμάτευση στην εταιρία, πριν τη συμμετοχή του στο σεμινάριο. Σε διαφορετική περίπτωση αποκλείεται η συμμετοχή του στο σεμινάριο χωρίς υπαιτιότητα της εταιρίας ή αποβάλλεται από το σεμινάριο σε περίπτωση καταστεί γνωστή η ύπαρξη ιατρικού ιστορικού εκ των υστέρων.
    11. Σε περίπτωση προϋπάρχουσας ασθένειας, συναισθηματικής έξαρσης, ψυχολογικής πίεσης ή οποιασδήποτε άλλης μορφής σωματικής ή ψυχικής κρίσης, την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο θεράπων ιατρός που έδωσε τη συγκατάθεσή του για τη συμμετοχή του ασθενούς στο σεμινάριο, ενώ αποκλείεται κάθε είδους ευθύνη της εταιρίας, των ομιλητών και των συνεργατών της εταιρίας. Ο συμμετέχων είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού του για τη συμμετοχή στο σεμινάριο, άλλως η εταιρία δύναται να αποβάλλει το συμμετέχοντα από το σεμινάριο χωρίς την επίκληση σπουδαίου λόγου. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη καταλογίζεται στο συμμετέχοντα και την εν γένει συμπεριφορά του καθ’ όλη την διάρκεια του σεμιναρίου.
    12. Ο συμμετέχων δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι έλαβε γνώση τους παρόντες όρους συμμετοχής, τους κατανόησε πλήρως και τους αποδέχθηκε ταυτόχρονα με την υποβολή της αιτήσεως.