ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Άλλη μια μοναδική εμπειρία μαζί σας…

Στο ΑποφασίΖΩ αγαπάμε τις ανατροπές που δημιουργούν μέσα μας το ακόμη πιο όμορφο, το ακόμη πιο θαυμαστό και ζούμε κάποιες στιγμές που μένουν στη μνήμη μας ανεξίτηλα, και τις κρατάμε εκεί με ευγνωμοσύνη.

Είναι οι στιγμές που βλέπουμε τα πρόσωπα να ακτινοβολούν στην κυριολεξία εκείνα τα ανάμικτα και τόσο έντονα συναισθήματα όπου η γνώση, το καινούριο που δημιουργεί ανατροπές στο μυαλό και στη λογική προσπαθεί να χωρέσει στον νου.

Και αυτό το καταφέραμε όλοι ΜΑΖΙ ακόμα και με την απόσταση της οθόνης που μας χώριζε. Για πρώτη φορά κάναμε το ιδιαίτερο σεμινάριο για τον Δημιουργικό Οραματισμό με live streaming.

Ευχαριστούμε από την καρδιά μας όλους εσάς που ΜΑΖΙ συνδημιουργήσαμε ένα μοναδικά υπέροχο διήμερο πέρα από τα καθιερωμένα και τα συνηθισμένα, με βιώματα που άνοιξαν το νου και τις καρδιές μας.

Ευχαριστούμε που ζήσαμε μαζί, ένα διαφορετικό λίγο ανατρεπτικό παιχνίδι και απολαύσαμε τη μοναδική εμπειρία της βροχής των θαυμάτων… άνετα, απλά και φυσικά στο εδώ και τώρα της πραγματικότητας!

Ήσασταν όλοι υπέροχοι!

Τα μυστικά του Οραματισμού!
Τα μυστικά του Οραματισμού!
Τα μυστικά του Οραματισμού!
Τα μυστικά του Οραματισμού!
Τα μυστικά του Οραματισμού!
Τα μυστικά του Οραματισμού!
Τα μυστικά του Οραματισμού!
Τα μυστικά του Οραματισμού!
Previous slide
Next slide

Το έζησαν και είπαν:

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500