ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Άνθρωποι με “Α” κεφαλαίο…

Άνθρωποι με "Α" κεφαλαίοΓια μένα, Άνθρωποι με “Α” κεφαλαίο, είναι εκείνοι που είναι έτοιμοι να πέσουν στη φωτιά για την αγάπη. Να ματώσουν, αν χρειαστεί, για το όνειρό τους. Να πέσουν ξανά και ξανά και να σηκωθούν ξανά και ξανά. Είναι αυτοί που, είτε βρίσκονται πολύ χαμηλά είτε βρίσκονται πολύ ψηλά στα μέτρα των κοινωνικών ομάδων, είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν τα όνειρά τους, για να εκπληρώσουν το σκοπό της ζωής τους, για να πάρουν και να δώσουν αληθινή αγάπη…

Για μένα, Άνθρωποι με “Α” κεφαλαίο, είναι εκείνοι που, ανεξάρτητα με το πόσο τους αδίκησε ή όχι η ζωή, ανεξάρτητα με το πόσο μορφωμένοι είναι, ανεξάρτητα με το πόσα έχουν ή δεν έχουν, είναι έτοιμοι να τιμήσουν την ανθρωπιά τους με το να κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ προκειμένου να γίνουν αυτό που δικαιούνται, αξίζουν και μπορούν. Είναι αυτοί που είτε ξέρουν το “πώς” είτε δεν το ξέρουν, νιώθουν την καρδιά τους να φλέγεται για το καλύτερο. Είναι αυτοί που γίνονται ζωντανό παράδειγμα για ΟΛΟΥΣ μας. Αυτοί τιμούν το ανθρώπινο είδος.

Για μένα, Άνθρωποι με “Α” κεφαλαίο, δεν είναι όλοι αυτοί που ψάχνουν μια σπηλιά για να  κρυφτούν και να βολευτούν. Δεν είναι όλοι εκείνοι που πιστεύουν ότι είναι λίγοι και ασήμαντοι και γι’ αυτό, φέρονται εγωιστικά μπας και καταφέρουν και αρπάξουν κι εκείνοι κανένα ψίχουλο χαράς. Δεν είναι οι ψεύτες και οι “δήθεν” που νομίζουν ότι εάν προβάλουν ένα ωραίο σώμα ή ένα ωραίο αυτοκίνητο ή σπίτι ή σκάφος ή ένα πτυχίο ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, θα γίνουν κάποιοι. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν υποστηρίζω ότι είναι κακό το να έχεις όλα τα πιο πάνω. Κακό είναι για σένα να προσπαθείς να είσαι “κάποιος” επειδή “έχεις”. Δεν σε κάνουν Άνθρωπο αυτά που έχεις αλλά αυτό που “είσαι”. Όλοι αυτοί που προσπαθούν να “έχουν” πιστεύοντας ότι έτσι θα “γίνουν”, στην ουσία είναι ανίκανοι να αγαπήσουν αληθινά και να ΖΗΣΟΥΝ. Αυτοί όλοι είναι απλά, ανθρωπάκια.

Αυτός είναι και ο λόγος που η ψυχή μου δεν αντέχει τους δειλούς και τους ψεύτικους.

Αυτή την εποχή, βρίσκομαι σε μια συναισθηματική ένταση η οποία με πονάει. Βιώνω ότι η πατρίδα μας και ο λαός της βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο. Κάποιοι λοιπόν οφείλουν να βγουν μπροστά και να τραβήξουν το κάρο μακριά από τις λάσπες. Και ποιοι μπορεί να είναι αυτοί οι κάποιοι; Μα ποιοι άλλοι; ΕΜΕΙΣ!!!

Όσοι από εμάς θέλουμε να λεγόμαστε Άνθρωποι, όσοι θέλουμε να καταφέρουμε να φύγουμε από το “εγώ” και να πάμε στο “εμείς”, όσοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι αξίζουμε κάτι, ήρθε η ώρα μας. Οφείλουμε, δίνοντας στον εαυτό μας αυτό που του αξίζει, να γίνουμε παράδειγμα και για όλους τους άλλους. Οφείλουμε να δείξουμε με την συμπεριφορά μας πως δεν μας φοβίζει να χάσουμε γιατί πιστεύουμε πως έτσι μόνο μπορούμε να κερδίσουμε τη μαγεία που λέγεται ΖΩΗ.

Ο Dyer έχει πει ότι, οι περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν στα 25 και τους θάβουν στα 80, κι εμείς θέλουμε ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ. Δεν υπάρχει όμως ΖΩΗ στη μοναξιά. Η ζωή τα έχει όλα. Έχει χαρές, λύπες, επιτυχίες, αποτυχίες, πληγές, βάλσαμα, έρωτες, απογοητεύσεις αλλά κυρίως έχει ΑΓΑΠΗ. Αλλοίμονο σ’ αυτούς που δεν αγάπησαν, λέει το τραγούδι και είναι αλήθεια. Δεν μπαίνεις μπροστά, δεν ρισκάρεις, δεν ΖΕΙΣ, αν δεν αγαπάς!!!

Πάμε λοιπόν, βοηθώντας ο ένας τον άλλον, κατακτώντας τα όνειρά μας, αλλάζοντας τον εαυτό μας, να αλλάξουμε τον κόσμο. ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ!!!

Είμαι ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος, όχι γιατί μου ήρθαν όλα ευνοϊκά στην ζωή μου, το αντίθετο μάλιστα, αλλά γιατί κατάφερα να με εμπιστευτούν χιλιάδες Άνθρωποι μέχρι σήμερα, για να τους βοηθήσω να υλοποιήσουν τα θέλω της υπέροχης καρδιάς τους.

Κάνοντας από το 1972 μέχρι και σήμερα σεμινάρια, είχα την ευλογία να γνωρίσω και να δουλέψω με πάρα πολλούς Ανθρώπους. Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι είναι είδος σε ανεπάρκεια. Οφείλουμε όμως όλοι μας να ανακαλύψουμε και να βοηθήσουμε όλους εκείνους που είναι Άνθρωποι αλλά είναι ταυτόχρονα μπλοκαρισμένοι στην άγνοια του “πώς” θα το κάνω. Όλους όσοι ψάχνονται γιατί φλέγεται η καρδιά τους από την αγάπη τους για τη ζωή…

Ας βοηθήσουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον διαδίδοντας την απαραίτητη γνώση για την απογείωσή μας και όχι μόνο…

Αντώνης Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500