ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Ένα μάθημα ζωής για όλους!

Σήμερα το πρωί, έγινε γνωστό ένα συγκλονιστικό γεγονός.

Η κα Ελένη Μανετάκη, εισήχθη στο οικονομικό πανεπιστήμιο της Κρήτης.

Ε, και λοιπόν;

Σωστά, και τι σημαίνει αυτό; Σε τι διαφέρει από όλους τους άλλους που εντάχθηκαν σε κάποιο πανεπιστήμιο; Τη διαφορά την κάνουν τα εξής δεδομένα.

Η κα Μανετάκη είναι 52 ετών. Είναι γιαγιά ενός δίχρονου κοριτσιού. Τελείωσε πριν από μερικούς μήνες το νυχτερινό λύκειο, γιατί από τα ξημερώματα, καθημερινά, δουλεύει σε κάποιο φούρνο και στην συνέχεια πηγαίνει στο σπίτι της όπου κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού και φροντίζει το εγγονάκι της μια και η κόρη της δουλεύει!!! Μην έχοντας οικονομική ευχέρεια, αλλά ούτε και χρόνο διαθέσιμο, δεν πήγε σε φροντιστήριο, αλλά διάβαζε τις νύχτες μόνη της!!!

Κα Μανετάκη ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ναι, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω αυτήν την υπέροχη γυναίκα γιατί με την προσωπική της ζωή, με την κατάκτηση του “θέλω” της, μας δίνει ένα τεράστιο μάθημα ζωής. Μας έδειξε πως, όταν θέλεις πολύ κάτι, όταν είσαι αποφασισμένος να πληρώσεις το τίμημα, όταν έχεις βγάλει από τον νου σου τις λέξεις “δεν γίνεται”, “δεν μπορώ”, “είναι δύσκολο”, “δεν είναι για μένα” κι αν μπεις στη δράση, αν αποφασίσεις να ξεβολευτείς, τότε ΟΛΑ γίνονται.
Δεν υπάρχει όνειρο που να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί. Δεν υπάρχει κάτι που το έχουν κάνει κι άλλοι που να μην μπορείς να το κάνεις κι εσύ. Τα μεγαλύτερα εμπόδια στο διάβα σου, δεν είναι έξω από σένα. Είναι μέσα σου. Είναι οι φόβοι σου, η μαθημένη ανημποριά, η έλλειψη πίστης στις δυνατότητές σου, το βόλεμα στη μετριότητα και όλα όσα σε αφήνουν στον καναπέ και σε απομακρύνουν από τη δράση.

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κα Μανετάκη.

 

Αντώνης Καλογήρου

 

 

 

Φωτογραφία από το http://www.opinionpost.gr/prosopa/2014/08/192547

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500