ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Αγαπάω να παίρνω δώρα

Μ’ αρέσουν τόσο πάρα πολύ τα δώρα!

Αγαπάω να παίρνω δώρα, να μοιράζω να δίνω να προσφέρω δώρα! Λατρεύω την έκφραση που παίρνουν τα πρόσωπα. Την ικανοποίηση, εκείνη τη χαρά που άλλοτε ντρέπεται να εκφραστεί κι άλλοτε πλημμυρίζει τον κόσμο.

Περισσότερο όμως απ’ όλα αγαπάω εκείνη τη σπίθα στα μάτια αυτών που παίρνουν κι αυτών που δίνουν – το ίδιο πράγμα είναι άλλωστε αν, στ’ αλήθεια δίνεις και στ’ αλήθεια παίρνεις. Ίδια η χαρά, ίδια η συγκίνηση, ίδιο το άνοιγμα της καρδιάς.

Στο Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι μας, δώσαμε και πήραμε όλοι μας τα ωραιότερα δώρα, τα πιο πολύτιμα και τα πιο όμορφα δώρα. Τα δώρα της αγάπης, της χαράς, της σύνδεσης, της ευγνωμοσύνης.

Μ’ ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μας σας ευχόμαστε αυτές τις γιορτές να περάσετε υπέροχα με πολλή πάρα πολλή αγάπη μέσα σας και γύρω σας.

Βένα Καλογήρου

 

[dt_slideshow width=”960″ height=”440″ autoplay=”true” interval=”3000″ posts=”2015-12-xristougenniatiko-ergasthri”]

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500