ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

“Αιμοδότη, σε ευχαριστώ!”

[vc_row][vc_column][vc_column_text]“Αιμοδότη, σε ευχαριστώ!
Σε ευχαριστώ που έσωσες τη ζωή μου. Για μένα, και για όσους άλλους βοήθησες προσφέροντας λίγο από το αίμα σου, είσαι ένας μικρός θεός. Είσαι ο ήρωάς μου! Πρόσφερες αθόρυβα ένα κομμάτι από το σώμα σου σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, χωρίς να ξέρεις ποιος θα «υποδεχτεί» το αίμα σου,  χωρίς καν να περιμένεις να ακούσεις «ευχαριστώ». Όμως, εγώ θα σου το πω και θα σε ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου! Άνθρωποι σαν εσένα είναι μεταξωτοί άνθρωποι”.

Αφιερωμένο σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, στο Σύλλογο Τρόπου Ζωής και στο Αποφασίζω, για την πολύτιμη βοήθειά τους. Την Τετάρτη 09/11/2016 γίναμε όλοι μάρτυρες πολλών πράξεων αγάπης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Οι γιατροί μας ήταν χαμογελαστοί, οι οργανωτές έστυβαν πορτοκαλάδες και πρόσφεραν κουλουράκια, ο χώρος είχε γεμίσει από αγάπη και ελπίδα!

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που φέτος αλλά και όλα τα προηγούμενα χρόνια στηρίζετε αυτήν την προσπάθεια, χαρίζοντας απλόχερα δώρα ζωής![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_slideshow width=”960″ height=”440″ autoplay=”true” interval=”3000″ posts=”2016-11-9-aimodosia”][vc_empty_space height=”60″][/vc_column][/vc_row]

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500