ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Ανοιχτή επιστολή καρδιάς…

Ανοιχτή επιστολή καρδιάςΣήμερα, μια ανάσα από το τέλος και του 25ου χρόνου από την έναρξη των σεμιναρίων μου στο πλατύ κοινό, ένιωσα την ανάγκη να στείλω τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου σε ΟΛΟΥΣ όσοι με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την παρουσία τους στα σεμινάριά μου όλα αυτά τα χρόνια.

Κοιτώντας προς τα πίσω, νιώθω να με πλημμυρίζει ένα βαθύ συναίσθημα ευγνωμοσύνης για όλους εσάς. Ένα συναίσθημα που πηγάζει απ’ όλα τα τόσο σημαντικά πράγματα που μου χαρίσατε με την ύπαρξή σας…

Αρχικά, η παρουσία σας μου έδινε την ευκαιρία να αποδείξω στην πράξη όσα σας έλεγα από το βήμα.

Σας έλεγα ότι η επιτυχία έχει δύο προϋποθέσεις: Συνεχή εξέλιξη και δόσιμο. Κι εσείς με κάνετε καλύτερο και με μαθαίνετε με τις πράξεις σας ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Ταυτόχρονα, με γεμίζετε καθημερινά με την αγάπη σας και με κάνετε να έχω περίσσευμα και στις πιο δύσκολες στιγμές μου για να δίνω…

Σας έλεγα να μην κρίνετε από τα πρόσκαιρα αποτελέσματα στη ζωή σας, είτε είναι επιτυχημένα είτε είναι αποτυχημένα. Σημασία έχει το που θέλεις να πας μετά από πέντε ή δέκα χρόνια. Κι εσείς, με οδηγήσατε στις κορυφές που πάντα ήθελα (παρ’ όλα τα προβλήματα αυτής της πορείας) και με ονομάζετε δάσκαλό σας, για 25 ολόκληρα χρόνια.

Σας έλεγα να αγαπάτε Ο,ΤΙ κι αν κάνετε γιατί μόνο τότε θα έχετε αποτελέσματα. Κι εσείς, με τα εκπληκτικά αποτελέσματα που έχετε στη ζωή σας με κάνετε να αγαπάω ακόμα πιο πολύ αυτό που λάτρευα από το ξεκίνημά μου. Το να είμαι ένας αξιοπρεπής, αποτελεσματικός και αγαπητός δάσκαλος ζωής.

Σας έλεγα ότι ο καλός δάσκαλος είναι εκείνος που φτιάχνει γέφυρα για να περάσεις απέναντι αλλά μετά τη γκρεμίζει για να σε βοηθήσει να φτιάξεις τις δικές σου γέφυρες. Κι εσείς, φτιάξατε τόσες πολλές γέφυρες και έχετε δημιουργήσει τόσο μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σας που μόνο θαυμασμός σας αξίζει. Κάποιοι δε από εσάς έχετε ήδη γίνει δάσκαλοι ζωής για πολλούς άλλους.

Σας έλεγα να μάθετε να διεκδικείτε και να ζητάτε αυτό που έχετε ανάγκη. Κι εσείς με μάθατε να τολμώ κι εγώ να ζητάω αυτό που έχω ανάγκη.

Σήμερα λοιπόν θα σας ζητήσω, αντί για τις συνηθισμένες Χριστουγεννιάτικες ευχές μου, να δεχτείτε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί με εμπιστευτήκατε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί με αγαπήσατε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί 25 ολόκληρα χρόνια ο κάθε ένας από εσάς μου έφερνε και μου φέρνει κάποιον αγαπημένο του. Γεγονός που για μένα αυτό είναι δείγμα εκτίμησης της δουλειάς μου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί δουλέψατε με τον εαυτό σας και έτσι μου δώσατε την ευκαιρία να νιώθω περήφανος για τα αποτελέσματα της δουλειάς μου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί με αποκαλείτε “δάσκαλο”. Είναι τίτλος τιμής για μένα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί μέσα από εσάς έγινα αυτό που είμαι. Ποιος θα ήμουν χωρίς εσάς; Ίσως ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, ίσως κάποιος σημαντικός κάπου αλλού, αλλά όχι δάσκαλος. Και το δάσκαλος, είναι τεράστιος τίτλος τιμής.

Αυτό που έχω γίνει το χρωστάω σε μεγάλο βαθμό σ’ αυτά που ο μαθητής διδάσκει στο δάσκαλο… Άρα χρωστάω στη δημιουργική παρουσία σας στη ζωή μου.

Για όλα αυτά αλλά και για πολλά ακόμα,
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Αντώνης Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500