ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Απογείωσε τις σχέσεις σου

Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Ένα βιωματικό διήμερο για την αγάπη, τον έρωτα, τις φιλίες... όλες τις σχέσεις!

Η μέθοδος Καλογήρου συνδυάζοντας τη θεωρία με την πράξη και δημιουργώντας πραγματικές εμπειρίες (βιώματα) δίνει λύσεις και καθημερινούς πρακτικούς τρόπους να ανοίξουμε το δικό μας δρόμο προς την ευτυχία και την πληρότητα.

Η μέθοδος Καλογήρου συνδυάζοντας τη θεωρία με την πράξη και δημιουργώντας πραγματικές εμπειρίες (βιώματα) δίνει λύσεις και καθημερινούς πρακτικούς τρόπους να ανοίξουμε το δικό μας δρόμο προς την ευτυχία και την πληρότητα.

Αναρωτιέσαι |

Ναί! Μπορείς να δημιουργήσεις εκπληκτικές σχέσεις στη ζωή σου

Οι ανθρώπινες σχέσεις περνάνε τεράστια κρίση τα τελευταία χρόνια. Όλο και πιο πολύ νιώθουμε αποκομμένοι από τους άλλους, φοβόμαστε να ανοιχτούμε, δεν βρίσκουμε τον ιδανικό ή την ιδανική σύντροφο για εμάς. Νιώθουμε ότι οι αγαπημένοι μας δεν μας καταλαβαίνουν, ότι δεν νοιάζονται για τις δικές μας ανάγκες. Φοβόμαστε για τα παιδιά μας και πιστεύουμε η σχέση μας μαζί τους δεν θα φτιάξει ποτέ. Πιεζόμαστε στην εργασία μας, κανείς δεν μας ακούει, κανείς δεν αναγνωρίζει όλα όσα κάνουμε. Και έτσι περνάμε μία ζωή μέσα στον πόνο και την έλλειψη.

Η ποιότητα των σχέσεών μας, ορίζει και την ποιότητα της ζωής μας. Όσο καλύτερες σχέσεις έχουμε με τον/τη σύντροφό μας, με τα παιδιά μας, με τους φίλους μας, τους συνεργάτες, προϊσταμένους και υφιστάμενους, τόσο πιο γεμάτη και χαρούμενη είναι η ζωή μας. Μέσα από τους άλλους βιώνουμε όχι μόνο την αγάπη, τον έρωτα, αλλά κι όλα τ’ άλλα τα τόσο πολύτιμα συναισθήματα που έχουμε ανάγκη, όπως η αποδοχή, το να είσαι σημαντικός για κάποιον, η χαρά, το παιχνίδι...

Στο σεμινάριο «Απογείωσε τις σχέσεις σου», μαθαίνουμε την τέχνη της αγάπης. Μαθαίνουμε με τις κατάλληλες τεχνικές, πώς μπορούμε να αλλάξουμε συμπεριφορές και βιώματα που μας ταλαιπωρούσαν για πολλά χρόνια και στη θέση τους να δημιουργήσουμε καινούργια που μας οδηγούν σε πραγματικές και εξαιρετικές σχέσεις.
Δύο μέρες γεμάτες νέες εμπειρίες, ουσιαστική γνώση και πρωτόγνωρα βιώματα, που απελευθερώνουν το κέφι σου για τη ζωή σου και την ικανότητά σου να ζεις αυτά που επιθυμείς στις σχέσεις σου!

Το να δημιουργείς τις ωραιότερες σχέσεις στη ζωή σου είναι δεξιότητα και οι δεξιότητες μαθαίνονται!

Μάθε με το μοναδικό συνδυασμό γνώσης και βιώματος που προσφέρει η μέθοδος Καλογήρου

Είναι δύο μέρες γεμάτες νέες εμπειρίες, ουσιαστική γνώση και πρωτόγνωρα βιώματα, που απελευθερώνουν το κέφι σου για τη ζωή σου και την ικανότητά σου να ζεις αυτά που επιθυμείς στις σχέσεις σου!

Η επιστήμη του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού N.L.P. (Neuro-Linguistic Programming) μας επιτρέπει, με κατάλληλες τεχνικές, να αλλάξουμε συμπεριφορές και βιώματα που μας ταλαιπωρούσαν για πολλά χρόνια και στη θέση τους να δημιουργήσουμε καινούργια που μας οδηγούν σε πραγματικές και εξαιρετικές σχέσεις.

Ζήσε τώρα τις σχέσεις σου, έντονα και με πάθος!

Ομιλητές

Αγάπη Καλογήρου

Αλέξιος Βανδώρος

Σταύρος Παπουτσέλλης

Διεξαγωγή σεμιναρίου

  • Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Novotel Athenes, Μιχαήλ Βόδα 4, στην Αθήνα ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και τις ισχύουσες διατάξεις για την προστασία από τον Covid-19.Οι ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου είναι 10.00-20.00.
  • Οι θέσεις στη δια ζώσης παρακολούθηση είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εξόφλησης του σεμιναρίου και όχι την ημερομηνία συμπλήρωσης της αίτησης συμμετοχής.
  • Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν επιτραπεί η δια ζώσης διεξαγωγή του σεμιναρίου, μπορείτε να επιλέξετε:
  • Να παρακολουθήσετε το σεμινάριο σε live streaming μέσω της πλατφόρμας zoom. Σε αυτή την περίπτωση θα γίνει επιστροφή της διαφοράς κόστους.
  • Να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας.

Παρακολούθηση δια ζώσης

Παρακολούθηση με Live streaming

Λεπτομέρειες Σεμιναρίου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

ΧΩΡΟΣ

-

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Δια ζώσης* και με Live streaming

Τι είπαν για εμάς

Δέσμευση

Με την μέθοδο Καλογήρου μπορείς
να ξεπεράσεις όλες τις προκλήσεις
και τα εμπόδια.!

Υπόσχεση

Θα είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα και μετά
το σεμινάριο με τις Ακαδημίες μέχρι να
επιτύχεις τον στόχο σου.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

* indicates required

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500