ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Αυτός ο υπέροχος Μάιος…

Αυτός ο υπέροχος Μάιος…Αυτός ο υπέροχος Μάιος…

Ξεκίνησε μ’ ένα τριήμερο άπειρης ευγνωμοσύνης, και συνεχίζει να με προκαλεί με καθημερινές ευκαιρίες για τούτο το συναίσθημα.

Ο πρωτομαγιάτικος ταρατσόκηπος γέμισε χρώματα, μυρωδιές, άνθισαν τα λουλούδια, ζωντάνεψαν τα φυλλώματα… μια μεγάλη, υπέροχη, ζωντανή, απολαυστική αγκαλιά της φύσης.

Μετά το ξενύχτι της προηγούμενης μέρας, το πρωινό με το πρώτο καφεδάκι σ΄ αυτή τη δροσερή, χρωματιστή και μυρωδάτη αγκαλιά ήταν ένα  απολαυστικό θαύμα.

Κι έπειτα το βραδάκι σ’ αυτή πάλι την αγκαλιά, με την παρεούλα κουβεντιάζοντας μέχρι τις όμορφες πρωινές ώρες… Πόσο απλά και άνετα μπορούμε τελικά να νιώσουμε απλά, ευγνωμοσύνη!

Αυτός ο υπέροχος Μάιος, συνεχίζει να με προκαλεί με καθημερινές ευκαιρίες για τούτο το συναίσθημα της ευγνωμοσύνης, που όταν του επιτρέπεις να αναβλύζει πηγαία και αυθόρμητα από μέσα σου νιώθεις την γεύση του παράδεισου!

Βένα Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500