ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Γέμισε η αγκαλιά…

Γέμισε η αγκαλιά μου ομορφιές, ευχές, λουλούδια, δωράκια, γλυκά… αγάπης αγγίγματα όλα στο νου και στην καρδιά (χωρίς να ξεχνάμε και τον ουρανίσκο)!

Αγαπάω τόσο πολύ, κάθε γιορτή που γίνεται αφορμή να ξεμυτίσει το συναίσθημα από την καρδιά μας και να εκφραστεί. Αγαπάω τόσο πολύ τον ιδιαίτερο τρόπο που έχει ο καθένας να πει, είμαι εδώ και θέλω να σου δώσω μια ευχή…

Αγαπάω να παίρνω! Αγαπάω να παίρνω αγάπη, αγαπάω να παίρνω αγκαλιές, αγαπάω να παίρνω νοιάξιμο, κέφι, φροντίδα, γέλιο, χαρά…  Αγαπάω να παίρνω τόσα πολλά!

Κι έχω μια ευχή για μένα. Τεράστια, μεγάλη, απέραντα σημαντική. Μια ευχή που είναι η ίδια μου η ζωή. Μια ευχή που όταν εκπληρώνεται νιώθω αληθινά ευτυχισμένη.

Κι είναι απλά αυτή: Να μπορώ να δίνω, να δίνω, να δίνω όλα αυτά που αγαπάω να παίρνω! Να δίνω αγάπη, νοιάξιμο, χάδι, παιχνίδι, αγκαλιά, συντροφιά, κουβεντούλα, χαρά… τόσα πολλά…

Κι όταν αυτό γίνεται νιώθω τόσο καλά, τόσο καλά! Γίνεται ανάλαφρο το σώμα μου, πετάει η καρδιά… που, πάντα κρατάει μέσα της αυτή την ευχή, και πάντα ζητά, αυτός ο κύκλος του παίρνω και δίνω, να μην τελειώσει ποτέ, ποτέ, ποτέ!

Όλα τα ευχαριστώ μου,
σ’ όλους εσάς που μου δώσατε τόσες ευχές και ομορφιές!

Βένα Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500