ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Γιατί να το κάνω;

Γιατί να το κάνω;Αρκετοί από τους φίλους της σελίδας του ΑποφασίΖω μου έστειλαν μηνύματα με ερωτήσεις για το περιεχόμενο και την αποτελεσματικότητα του σεμιναρίου ΕΤΣΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ. Είναι μεγάλη μου χαρά να απαντώ στις ερωτήσεις σας.

Η ύλη του σεμιναρίου, είναι δομημένη με στόχο να αναλύει και να εξηγεί τις βασικές αρχές που διαμορφώνουν τους επιτυχημένους σε όλους τους τομείς της ζωής, δίνοντας ταυτόχρονα πρακτικούς τρόπους εφαρμογής τους.

 

-Θα μάθεις ποιοι είναι οι βασικοί λόγοι που οδηγούν κάποιον στην επιτυχία, ενώ κάποιος άλλος δεν τα καταφέρνει.

-Με έναν άμεσο, δυναμικό και κυρίως βιωματικό τρόπο, θα αναγνωρίσεις την αλήθεια μεταξύ του “Μπορώ – Δεν Μπορώ”.

-Θα διαπιστώσεις ότι διαθέτεις πολύ περισσότερες δυνάμεις και ικανότητες απ’ όσες πίστευες ότι έχεις.

-Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα αποκτήσεις το βίωμα πώς μπορείς εύκολα να χρησιμοποιήσεις και να διαχειριστείς τις ικανότητες και τα ταλέντα σου.

-Αν κάποιος τομέας της ζωής σου σήμερα δυσλειτουργεί, θα μάθεις τι θα πρέπει να αλλάξεις ώστε να φέρεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς και πώς μπορείς να το κάνεις αυτό.

 

Είναι το ΜΟΝΟ τόσο μικρό σε διάρκεια σεμινάριο που έχει να δώσει τόσα πολλά σε όσους το παρακολουθήσουν. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη για την οποία και δεσμεύομαι.

Σε περιμένω γιατί πιστεύω ότι όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και ΜΠΟΡΟΥΜΕ να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Είναι μια ευκαιρία για όλους ώστε να αποκτήσουν προσωπική άποψη αλλά και σημαντική γνώση.

Μην χάσεις την ευκαιρία.

Με εκτίμηση,
Αντώνης Καλογήρου

 

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500