ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Δες την αλλιώς!!!

Δες την αλλιώς!!!Την Κυριακή το μεσημέρι, στο διάλειμμα ενός σεμιναρίου στου Ψυρρή, πήγαμε για φαΐ σε ένα από τα πολλά υπέροχα ταβερνάκια που υπάρχουν στην περιοχή. Φυσικά καθίσαμε έξω, στο πεζοδρόμιο. Μεταλλικό τραπεζάκι, ξύλινες καρέκλες, vintage διακόσμηση και η υπέροχη Σαλώμη, με ένα τεράστιο χαμόγελο, έφερνε τα πιάτα με τους πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων. Ελλάδα! Εικόνα μαγική!

…Και τότε ξέσπασε η μπόρα… Στην αρχή ήταν μερικές ψιχάλες. Πολύ γρήγορα έγινε βροχή. Αμέσως σηκωθήκαμε για να μεταφερθούμε μέσα στο μαγαζί. Χμμμ… Πώς θα χωρέσουν τόσα τραπεζάκια μέσα σε ένα μικρό μαγαζί; Με έναν και μόνο τρόπο: γίναμε όλοι μια μεγάλη παρέα! Έλληνες και τουρίστες, γνωστοί και άγνωστοι, στριμωχτήκαμε σε αυτό τον μικρό χώρο. Η μια καρέκλα λίγο πιο δεξιά, η άλλη πιο μπροστά, λίγος χώρος για ακόμα ένα τραπεζάκι. Η πόρτα δεν είχε χώρο για να κλείσει, η έντονη βροχή έβρεχε όσους ήταν πιο κοντά στην πόρτα (και εμένα μαζί), οι παραγγελίες πέρναγαν χέρι-χέρι, τσουγκρίζαμε τα ποτήρια, γελούσαμε, κάναμε πλάκα και όλοι μαζί χαζεύαμε την έντονη χαλαζόπτωση.

Η μπόρα είναι η πραγματικότητα. Μπορείς να την αλλάξεις; Όχι!

Μπορείς όμως να γελάσεις μαζί της, να παίξεις μαζί της, να γίνεις παρέα, να ανοίξεις την αγκαλιά σου σε εκείνον που δεν γνωρίζεις, να χαρείς …δηλαδή …να την δεις αλλιώς!

Αγάπη Καλογήρου

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500