ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Διάλεξη από τον Αντώνη Καλογήρου στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

Αγαπημένοι μου,
Ο Γκάντι είχε πει κάποτε: «Όταν είσαι πρωτοπόρος, στην αρχή θα σε χλευάσουν, στην συνέχεια θα σε πολεμήσουν και στο τέλος θα σε αποδεχθούν».
Κάπως έτσι λοιπόν συνέβη και με την δική μου πορεία.
Όταν ξεκίνησα το ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ το 1990 άκουγα συνέχεια το «τι βλακείες είναι αυτά». Σήμερα πια, μετά από μια πορεία 28 χρόνων, φτάσαμε στο χθεσινό γεγονός που όπως σας είχα υποσχεθεί, ήρθε η ώρα για τις αναλυτικές λεπτομέρειες του.
Το Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε μια σειρά 8 μαθημάτων με θέμα “8 μαθήματα Θετικής Ψυχολογίας” για τους 200 περίπου σπουδαστές του.
Θέλησαν λοιπόν το πρώτο μάθημα να γίνει με ομιλητή κάποιον που θα προκαλούσε με την ομιλία του ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον έτσι ώστε να υπάρξει μια επιτυχημένη συνέχεια και κάλεσαν (μετά από έρευνα όπως μου είπαν) εμένα.
Έτσι λοιπόν, χθες βράδυ πραγματοποίησα μια δίωρη διάλεξη στο ΑΛΠ η οποία είχε τόσο μεγάλη επιτυχία που δέχθηκα πιέσεις και από το κοινό και από τους διοργανωτές για να ξαναπάω το συντομότερο δυνατόν.
Ανεξάρτητα από την μεγάλη επιτυχία της διάλεξης, όλο το χρονικό διάστημα των 2 και κάτι ωρών της διάρκειάς της, μου συνέβη κάτι συγκλονιστικό που αποτέλεσε και ένα προσωπικό μου μάθημα.
Στο μυαλό μου είσαστε συνέχεια όλοι εσείς και τα σεμινάριά μας, όλα αυτά που μου έχετε χαρίσει με την συμμετοχή σας, αλλά και η τεράστια αγάπη με την οποία με έχετε στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.

Αντώνης Καλογήρου

*Πηγή φωτογραφιών και κειμένου από τη σελίδα του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Facebook: https://www.facebook.com/alp.edu/ 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500