ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Είναι καινούργιο…

Είναι καινούργιο…Ένας καινούργιος κύκλος στο προσωπικό παιχνίδι του καθενός μας με τη ζωή! Μια καινούργια ευκαιρία από σένα για σένα, μια καινούργια ευκαιρία για τον καθένα από μας.

Είναι μια καινούργια πρόκληση και ονομάζεται 2015!

Ήρθε λαμπροστολισμένο μέσα σε γιορτές, ευχές και πυροτεχνήματα. Σε κοιτάει στα μάτια – εσένα, εμένα, όλους μας – και σε προσκαλεί και προκαλεί ταυτόχρονα να ζήσεις αυτά που εύχεσαι – σε σένα, στους άλλους, παντού.

Είναι χαμογελαστό, το μέλλον του ακόμα δεν υπάρχει, το αφήνει με εμπιστοσύνη στα χέρια μας – τα δικά μου, τα δικά σου, όλων μας. Και περιμένει, να γίνει αυτό που τόσα χρόνια έχει ανάγκη ο καθένας μας και όλος ο κόσμος μαζί, να γίνει: Ένα άλμα εμπιστοσύνης στο χώρο της καρδιάς μας!

Γιατί η καρδιά μας – η δική σου, η δική μου, όλων μας – έχει και πάντα θα έχει κλεισμένη στον προνομιακά υπέροχο χώρο της μια συμπυκνωμένη συμπαντική δύναμη. Την ισχύ της, τη γνωρίζουμε, διαβάζουμε γι’ αυτήν, ξέρουμε ότι υπάρχει και ξέρουμε ότι μπορεί να κινητοποιήσει δύο εκπληκτικές στη δύναμή τους ενέργειες. Την ενέργεια της αγάπης και την ενέργεια των θαυμάτων – γιατί αυτά τα δύο πάνε πάντα μαζί.

Χρειάζεται μόνο μια αληθινή πρόθεση. Να πάρουμε το νου και τα συναισθήματά μας από τους πολέμους και τις αντιπαλότητες και να εμπιστευτούμε τη σοφία της καρδιάς που πάντα βρίσκει τρόπους να οδηγεί – πολλές φορές έξω από κάθε λογική – στα αληθινά μας θέλω.

Χρειάζεται μόνο ένα άλμα πίστης στην καρδιά. Έτσι θα γίνουν – η συμπαντική ενέργεια, τα θαύματα και η αγάπη – οι βοηθοί και οι οδηγοί μας σ’ αυτή την περίφημη πρόσκληση-πρόκληση του 2015!

Χρειάζεται μόνο να συντονιστούμε ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί στην ενέργεια της καρδιάς μας… και τότε, όλος ο κόσμος, μέσα μας και έξω μας, θα γίνει ουσιαστικά και πραγματικά πλούσιος, δημιουργικός και τόσο όμορφος που θα αξίζει πραγματικά να τον ΖΕΙΣ!

Ας ευχηθούμε λοιπόν μέσα από το προνομιακό και μαγικό μέρος της καρδιάς μας στον εαυτό μας και σε όλους τους φίλους, αγαπημένους, εχθρούς, γνωστούς και άγνωστους…

Χρόνια λαμπερά γεμάτα με της αγάπης τα θαύματα!
Χρόνια χαρούμενα γεμάτα γέλιο κέφι και ζωντάνια!
Χρόνια πολλά απολαυστικά και υπέροχα!
Χρόνια πολλά γεμάτα αφθονία γέλιο και σοφία!
Χρόνια ευλογημένα γεμάτα δώρα και αγκαλιές!
Χρόνια υπέροχης ενότητας κεφιού και προσφοράς!
Χρόνια ενθουσιασμού δημιουργίας, πλούτου και αφθονίας!
Χρόνια άπειρα όμορφα, ευλογημένα, τρυφερά, με το χαμόγελο της καρδιάς πάντα εκεί, ζωντανό, να οδηγεί τον εαυτό μας και όλο τον κόσμο κάθε μέρα πιο κοντά στα θαύματα, την αφθονία και την αγάπη!

Με όλη την αγάπη μου,
Βένα Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500