ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Η μόνη σιγουριά

Η μόνη σιγουριάΤο μόνο σίγουρο στον υπέροχο πλανήτη Γη, είναι πως τίποτα δεν είναι σίγουρο. Εφ’ όσον η μόνη μονιμότητα σ’ αυτό τον κόσμο, είναι η αλλαγή. Στον καιρό, στις κυβερνήσεις, στις καταστάσεις, στα συναισθήματα, στις εταιρίες, στους πολιτισμούς, στις ηλικίες… παντού.

Όμως εμείς, συνεχίζουμε και πιθανώς θα συνεχίζουμε ακόμα να ψάχνουμε για σιγουριά και ασφάλεια γιατί, απλά είναι ανθρώπινο.

Μια όμορφη απάντηση διάβασα σήμερα το πρωί στο βιβλίο του Colin Turner: Γεννήθηκες για να πετύχεις.
“Εσύ και μόνον εσύ ως άτομο έχεις μέλλον, και το ποιο θα είναι αυτό το μέλλον εξαρτάται ολοκληρωτικά από σένα.
Η μόνη ασφάλεια που υπάρχει βρίσκεται μέσα στην ψυχή σου. Η ασφάλεια βρίσκεται μέσα στην πίστη που έχεις στον εαυτό σου κάθε φορά που αντιμετωπίζεις μιαν ατυχία ή μια κρίση που σε ρίχνει κάτω.
Η ασφάλεια βρίσκεται μέσα στην άσβεστη επιθυμία να δημιουργήσεις νόημα και σκοπό στη ζωή σου, ν’ αφήσεις το σημάδι σου σ’ αυτή τη ζωή.”

Βένα Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500