Δες το σεμινάριο online!
Είναι απαραίτητη η θεωρία.
Είναι πολύτιμη η γνώση.
Τα αποτελέσματα όμως στη ζωή σού τα δίνει η πράξη.

Αυτό το καλοκαίρι θα είμαστε παρέα μαζί σου, έστω και διαδικτυακά…

 

Τι να τις κάνεις τις γνώσεις όταν δεν μπορείς να τις εφαρμόσεις;

Όταν αυτό που υπάρχει μέχρι τώρα είναι τόσο δυνατό μέσα σου που δεν αφήνει χώρο για το καινούριο;

Τι γίνεται όταν θέλεις πάρα πολύ να πραγματοποιήσεις ένα σου θέλω και σε ξεκουφαίνει η φωνή που σου φωνάζει από μέσα σου ότι «δεν μπορείς»;

Επειδή στην εποχή μας πάρα πολλοί έχουν αποκτήσει αρκετές γνώσεις και τεχνικές με τις οποίες μπορούν να απαλλαγούν από διάφορες αδυναμίες τους. Επειδή πολλοί έχουν μάθει τους λόγους που αποδεικνύουν ότι διαθέτουν πολύ περισσότερες ικανότητες από αυτές που πίστευαν. Επειδή όμως ταυτόχρονα όταν αποφασίζουν να μπουν στη δράση και να τα κάνουν όλα αυτά πράξη δεν τα καταφέρνουν, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το σεμινάριο «ΚΑΝΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΡΑΞΗ».

Και για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ του ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ να το διαθέσουμε μαγνητοσκοπημένο ώστε να το παρακολουθήσει όποιος/α θέλει από κάθε μέρος του κόσμου σε δικό του χώρο και χρόνο!

Σε αυτή τη μαγνητοσκόπηση θα παρακολουθήσεις το μεγαλύτερο μέρος του 2ημερου σεμιναρίου όπως πραγματοποιήθηκε στις 22-23 Μαΐου 2021. Δεν περιλαμβάνονται κάποιες βιωματικές ασκήσεις που μπορούν να γίνουν μόνο live με την καθοδήγηση μας και η ενότητα των ερωταπαντήσεων της Κυριακής πρωί.

Απόκτησέ το τώρα με 75% έκπτωση, από 300€ στα 75€.

Etsi_Petuxaineis_In_02
Μάθε κι εσύ το πώς!

Αξία

75€ ισχύει για όλους
  • Ενημερώνεστε για τους τρόπους πληρωμής μόλις συμπληρώσετε την αίτηση
"Απογείωσε τις σχέσεις σου", Δεκέμβριος 2017

Δεν είσαι σίγουρος ακόμα;

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να ενημερώνεσαι!