ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Καλό μας μήνα λοιπόν…

Καλό μας μήνα λοιπόν…Καλό μας μήνα λοιπόν…

Καλή μας άνοιξη, μέσα μας και έξω μας και γύρω μας, παντού!

Κι ας αφήσουμε το νου και την καρδιά μας ν’ ακολουθήσουν το απλό –τόσο όμως μεγάλο, γενναίο και υπέροχο– παράδειγμα της αμυγδαλιάς. Η αμυγδαλιά ανθίζει, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω της. Είτε υπάρχουν βροχές, κρύα, βοριάδες, είτε λιακάδες, όποιος κι αν είναι ο καιρός, ό,τι κι αν γίνεται γύρω της… η αμυγδαλιά ανθίζει!

Η αμυγδαλιά τολμάει, είναι η πρώτη που πετάει το χειμώνα από πάνω της, και μας κερδίζει όλους. Βγάζει το χαμόγελο από μέσα μας… και μας αρέσει! Και είμαι σίγουρη ότι της αρέσει κι εκείνης – γι’ αυτό άλλωστε ρισκάρει ν’ ανθίζει ακόμη και μέσα στο χιόνι!

Καλό μας μήνα λοιπόν, κι ας ανθίζει ο νους και η καρδιά και η κάθε μας μέρα, άνετα, απλά κι αβίαστα… Απλά και όμορφα… έτσι ακριβώς όπως είναι ο αληθινός υπέροχος εαυτός μας. Είναι απλά, όμορφος!

Και εκεί ακριβώς βρίσκεται το μεγαλείο του και η δύναμή του και το θαύμα του!

Καλό μας μήνα λοιπόν, ανθισμένο και απολαυστικό!

 

Βένα Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500