ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Καραπιπέρης Ηλίας

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Γεννήθηκα στην Βυρηττό το 1974, σπούδας Ναυτιλιακά στην Αγγλία αλλά όλη μου η καριέρα είναι αφοσιωμένη στα δύο μεγάλα μου πάθη: Το ποδόσφαιρο και την εκπαίδευση.

Το 2004 ίδρυσα την ακαδημία μου εντάσσοντας την στο δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς. 8 χρόνια αργότερα, ένιωθα έντονη την ανάγκη της ανεξαρτητοποίησης. Έτσι λοιπόν ήρθε η αποχώρηση απο τον Ολυμπιακό και «γεννήθηκαν» οι ΝΙΚΗΤΕΣ.

Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση για εμένα, με δύο ιδιαίτερες προκλήσεις.

Η σε βάθος δουλειά που έκανα εκείνο το διάστημα στο Αποφασίζω, μου έδειχνε, μέσα απο πολύτιμα πρκατικά εργαλεία, τον δρόμο των αποφάσεων της καρδιάς μου. Αυτές ακολούθησα και με διακαίωσαν απόλυτα.

Έχω παρακολουθήσει ΟΛΑ τα σεμινάρια στην ύλη του Αποφασίζω(κάποια περισσότερο απο μία φορά), συνοδεύμενα πάντα απο τις ακαδημίες τους, και είμαι ευγνώμων για την καταλυτική επιρροή που είχαν στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή.

Η μαθητεία μου στο Αποφασίζω μου ξεκαθάρισε τον σκοπό της ζωής μου, και σήμερα πολύ συνειδητά αξιοποιώ το ποδόσφαιρο και τις τεράστιες εκπαιδευτικές του δυνατότητες ως εργαλείο αυτογνωσίας και ανάπτυξης της Νοοτροπίας του Νικητή στα παιδιά της ακαδημίας μας, και όχι μόνο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500