ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Μια καινούργια αρχή

Μια καινούργια αρχή“Τι είναι απαραίτητο για να γίνει σημαντική αλλαγή στη Γη και στις ζωές των ανθρώπων; Η πίστη και η εμπιστοσύνη. Εμπιστέψου την καρδιά σου, εμπιστέψου τον εαυτό σου, εμπιστέψου το φως, εμπιστέψου την αγάπη, εμπιστέψου τη δύναμή σου. Όταν υπάρχει απόλυτη πίστη και εμπιστοσύνη, η αλλαγή γίνεται αυτόματα.

Η ώρα για μια καινούργια αρχή έχει έρθει. Η ώρα για την ενδυνάμωση και τη βελτίωση του εαυτού σου με τον καλύτερο τρόπο έχει έρθει.

Η αλλαγή δεν γίνεται προσπαθώντας να αλλάξουμε τους γύρω μας. Γίνεται εντός μας, μόλις πιστέψουμε και καλωσορίσουμε το φως μέσα μας και όλα όσα ανήκουν στο φως. Η αλλαγή εντός μας αντηχεί σε ολόκληρο το σύμπαν. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός των ανθρώπων που κατορθώνουν αυτό το καλωσόρισμα του φωτός, τόσο μεγαλύτερη η αλλαγή σ’ όλόκληρη τη Γη.

Είμαστε όλοι εδώ ΜΑΖΙ”

Από την Αλίκη Αλιά Χοϊδά. Απόσπασμα από το βιβλίο της “ΕΝΑ”.

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500