ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Πρέπει να τον αγαπήσω πολύ…

Μου είπαν ότι πρέπει να τον αγαπήσω πολύ. Γιατί έτσι θα μου τα δώσει όλα!
Κι εγώ σκέφτηκα, μα είναι καινούργιος ακόμα… πώς θα τον αγαπήσω πολύ; Και τότε ήρθαν στο νου μου τα πρόσωπα των καινούργιων, στα σεμινάρια. Τόσο όμορφα, γεμάτα ελπίδα, γεμάτα αναζήτηση για κάτι καλύτερο… Θυμήθηκα πόση αγάπη γεννάνε στην καρδιά μου και είπα, ναι, μπορώ να τον αγαπήσω πολύ!
Μου είπαν ότι πρέπει να συγχωρήσω κάθε τι παλιό. Γιατί έτσι θα είμαι ελεύθερη να ζήσω τα θαύματα με τον καινούργιο!
Και δίστασα, και σκέφτηκα όλα; Να τα συγχωρήσω όλα;
Κι ήρθε στο νου μου η λαμπερή φατσούλα του βενιαμίν της οικογένειας και χαμογέλασα. Εκεί ήταν εύκολο, μπορώ να καταλάβω πώς τα συγχωρείς όλα. Κι έπειτα ήρθαν στο νου μου οι κόρες μου κι ήταν πάλι εύκολο να τα συγχωρήσω όλα. Κι έπειτα η μανούλα κι ο πατέρας κι ο καλός μου και οι φίλες μου κι οι φίλοι… και η καρδιά μου είχε ανοίξει από την αγάπη και δεν χωρούσε κάτι κακό, δεν μπορούσε να τρυπώσει κάτι άσχημο. Κι έγινε πάλι εύκολο να τα συγχωρήσω όλα.
Έπειτα σκέφτηκα εκείνη την περίεργη που είχε παρκάρει το πρωί μπροστά στην πόρτα του γκαράζ και δεν μπορούσα να φύγω, κι εκείνον που… STOP! Βγήκε σαν χείμαρρος η λέξη από μέσα μου. Κι ήταν εύκολο να διαλέξω. Δε θέλω να κουβαλάω στην σχέση μου με τον καινούργιο μικρές ή μεγαλύτερες κακίες του εγώ μου.
Θέλω πολύ να είμαι ελεύθερη να ζήσω τα θαύματα με τον καινούργιο!
Ξεκίνησα μια σχέση 8 ημέρες τώρα με τον καινούργιο, τον κο 13. Εύχομαι ν’ αγαπηθούμε πολύ. Να τα δώσει όλα ο ένας στον άλλο. Εύχομαι τα θαύματα της αγάπης και της χαράς να είναι οι καθημερινές μας εκπλήξεις.
Εύχομαι σ’ αυτή την πορεία να είμαστε όλοι μαζί. Φίλοι και αγαπημένοι και συνοδοιπόροι της γνώσης, της χαράς, της ελπίδας, της αγάπης και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε την αφθονία και τον πλούτο που μας αξίζει!
Αν ενώσουμε την αγάπη από τις καρδιές μας, η δύναμη που θα δημιουργηθεί κάνει και τα πιο αδύνατα δυνατά, και τα μεγαλύτερα θαύματα απλά πραγματικότητα!
Τι λέτε λοιπόν; Πάμε για την πρόκληση της καινούργιας σχέσης με το 2013;

Βένα Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500