Κάνε τη γνώση πράξη
Είναι απαραίτητη η θεωρία.
Είναι πολύτιμη η γνώση.
Είναι χρήσιμο να γνωρίζεις το γιατί και το πώς.
Τα αποτελέσματα όμως στη ζωή σού τα δίνει η πράξη.
Τι να τις κάνεις τις γνώσεις όταν δεν μπορείς να τις εφαρμόσεις; Όταν αυτό που υπάρχει μέχρι τώρα είναι τόσο δυνατό μέσα σου που δεν αφήνει χώρο για το καινούριο;
Τι γίνεται όταν θέλεις πάρα πολύ να πραγματοποιήσεις ένα σου θέλω και σε ξεκουφαίνει η φωνή που σου φωνάζει από μέσα σου ότι «δεν μπορείς»;
Επειδή στην εποχή μας πάρα πολλοί έχουν αποκτήσει αρκετές γνώσεις και τεχνικές με τις οποίες μπορούν να απαλλαγούν από διάφορες αδυναμίες τους. Επειδή πολλοί έχουν μάθει τους λόγους που αποδεικνύουν ότι διαθέτουν πολύ περισσότερες ικανότητες από αυτές που πίστευαν. Επειδή όμως ταυτόχρονα όταν αποφασίζουν να μπουν στη δράση και να τα κάνουν όλα αυτά πράξη δεν τα καταφέρνουν, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το σεμινάριο “ΚΑΝΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΡΑΞΗ”.
Σε αυτό το σεμινάριο, παρουσιάζουμε πρακτικές, απλές και εύκολα εφαρμόσιμες διαδικασίες, της “Μεθόδου Καλογήρου”, με τις οποίες ο καθένας μπορεί εύκολα να δημιουργήσει μόνιμα τις αλλαγές που επιθυμεί.
Η βασική αρχή της “Μεθόδου Καλογήρου” είναι η αποτελεσματικότητα στην καθημερινότητα. Αυτό όμως απαιτεί την ύπαρξη μιας ρεαλιστικής και εφαρμόσιμης πρακτικής.
Μέχρι τώρα και για 27 ολόκληρα χρόνια, αυτή μας η άποψη έχει φέρει υπέροχα αποτελέσματα σε χιλιάδες αποφοίτους των σεμιναρίων “Μεθόδου Καλογήρου”. Όμως κακά τα ψέματα. Ό,τι δεν εξελίσσεται πεθαίνει. Έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα νέο σεμινάριο με θέμα τους πρακτικούς, απλούς και εύκολους τρόπους της ουσιαστικής και μόνιμης αλλαγής.
Ημερομηνία διεξαγωγής σεμιναρίου:
Δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα για την περίοδο 2017