ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Τα μυστικά του οραματισμού

[vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” type=”vc_default”][vc_column css_animation=”none” width=”3/6″][vc_single_image image=”25981″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column css_animation=”none” width=”3/6″][dt_fancy_title title=”26 & 27 Φεβρουαρίου 2022″ title_size=”h4″ title_color=”custom” custom_title_color=”#333333″][vc_empty_space][vc_single_image image=”18777″ img_size=”150×150″ alignment=”center”][dt_fancy_title title=”Ένα βιωματικό διήμερο σεμινάριο” title_size=”h4″ separator_style=”disabled”][dt_fancy_title title=”με τις γνώσεις του οποίου” title_size=”h4″ separator_style=”disabled”][dt_fancy_title title=”θα γίνεις ο μάγος της ζωής σου!” title_size=”h4″ separator_style=”disabled”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”19300″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” css=”.vc_custom_1520864124911{background-color: #f3f3f3 !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”21822″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Είμαστε στην κυριολεξία οι δημιουργοί της ζωής μας, αλλά χωρίς να γνωρίζουμε συνειδητά την τέχνη της δημιουργίας.

Γι’ αυτό κάποιες φορές φέρνουμε στη ζωή μας πολύ όμορφες καταστάσεις και κάποιες άλλες φορές καταστάσεις τις οποίες καθόλου δεν επιθυμούμε.

Σήμερα, μέσω της Κβαντικής θεώρησης και του Νευρογλωσικού Προγραμματισμού ανοίχτηκαν για το ανθρώπινο δυναμικό καινούργιοι ορίζοντες εκπληκτικά εντυπωσιακοί και το κυριότερο πολύ αποτελεσματικοί όταν η θεωρία μπαίνει στη δράση και γίνεται πράξη στην καθημερινότητά μας.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]Η μέθοδος Καλογήρου συνδυάζοντας τη θεωρία με την πράξη και δημιουργώντας πραγματικές εμπειρίες (βιώματα) σας δίνει λύσεις και καθημερινούς πρακτικούς τρόπους να ανοίξετε το δικό σας δρόμο προς την ευτυχία και την πληρότητα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”19300″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” type=”vc_default” css=”.vc_custom_1520860222736{background-color: #333333 !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/2″][dt_fancy_title title=”Το σεμινάριο αυτό, αφορά:” title_size=”h4″][vc_empty_space height=”20″][ultimate_icon_list icon_size=”18″][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-arrow-right” icon_color=”#ffffff”]Εκείνους που θέλουν να έχουν άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα στη ζωή τους.

[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-arrow-right” icon_color=”#ffffff”]Εκείνους που θέλουν να δημιουργούν συνειδητά και με απόλυτη επιτυχία τα θέλω και τις επιθυμίες της καρδιάς τους. Που θέλουν να έλκουν και να πετυχαίνουν άνετα τους στόχους τους.

[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-arrow-right” icon_color=”#ffffff”]Εκείνους που θέλουν να πάρουν τη γνώση που χρειάζονται για να την εφαρμόσουν στην καθημερινότητά τους έτσι ώστε να έχουν άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-arrow-right” icon_color=”#ffffff”]Εκείνους που θέλουν να οδηγούν οι ίδιοι τη ζωή τους και όχι να τους καθορίζουν ή να τους επηρεάζουν οι άλλοι και οι συνθήκες.

[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-arrow-right” icon_color=”#ffffff”]Εκείνους που θέλουν να βγουν από αδιέξοδα που πιθανώς έχουν δημιουργηθεί σε κάποιους τομείς της ζωής τους.

[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”18801″ img_size=”500×400″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”19300″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” css=”.vc_custom_1520864124911{background-color: #f3f3f3 !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Στο σεμινάριο αυτό, θα γίνει βιωματική αποκάλυψη των μεγάλων δυνατοτήτων σου,
με ειδικές ασκήσεις κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου,
καθώς και οι πρακτικοί τρόποι της καθημερινής τους εφαρμογής.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”21823″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][dt_fancy_title title=”Θα μάθεις:” title_size=”h4″][vc_empty_space height=”32″][dt_vc_list dividers=”false”]

 • Εύκολες πρακτικές και άμεσα αποτελεσματικές τεχνικές να έλκεις αυτά που θέλεις και να απομακρύνεις αυτά που δεν θέλεις.
 • Να αυξάνεις την ενεργητικότητά σου και να διατηρείς την υγεία σου σε υψηλά επίπεδα. Να γαληνεύεις την “τρικυμία” του νου και να βιώνεις την ηρεμία μέσα σου.
 • Να δημιουργείς σχέσεις που αξίζει να τις ζεις στον κάθε τομέα της ζωή σου.
 • Να πετυχαίνεις εκπληκτικά αποτελέσματα στους επαγγελματικούς σου στόχους.
 • Να αλλάζεις εκείνες τις δυσάρεστες καταστάσεις στη ζωή σου που σε ακινητοποιούν και να βρίσκεις την αίσθηση της ασφάλειας μέσα σου, όταν την χάνεις μέσα στα προβλήματα.

[/dt_vc_list][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”19300″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” css=”.vc_custom_1580214368630{background-color: #333333 !important;}”][vc_column][vc_column_text]Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθεις να παντρεύεις τη λογική με τη διαίσθηση και να οδηγείς τον εαυτό σου στον τόπο όπου γίνονται τα θαύματα.

Είναι μία μορφή πρακτικής έκφρασης της “μαγείας” μέσα από την ενεργοποίηση των δυνάμεων του νου σου.

Στην ουσία μαθαίνεις να οδηγείς τον εαυτό σου στη διαδικασία της αλλαγής της ζωής σου, έτσι ώστε να γίνεις εκείνος που εσύ θέλεις να είσαι και να κάνεις εκείνο που εσύ θέλεις να κάνεις.

Γιατί σου αξίζει να ζεις τη ζωή που εσύ θέλεις![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”19300″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” css=”.vc_custom_1626534336288{background-color: #f3f3f3 !important;border-radius: 1px !important;}”][vc_column][dt_fancy_title title=”Πότε, που, πόσο” title_size=”h3″ separator_style=”disabled”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][dt_fancy_title title=”Ημερομηνία” title_align=”left” title_size=”h5″ separator_style=”disabled”][vc_column_text]

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022
και
Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

[/vc_column_text][dt_fancy_title title=”Ώρες” title_align=”left” title_size=”h5″ separator_style=”disabled”][vc_column_text]

Σάββατο: από τις 10.00 έως τις 20.00

Κυριακή: από τις 10.00 έως τις 20.00

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][dt_fancy_title title=”Ποιος μπορεί να το παρακολουθήσει” title_align=”left” title_size=”h5″ separator_style=”disabled”][vc_column_text]Οποιοσδήποτε θέλει! Δεν χρειάζονται κάποιες ειδικές γνώσεις ή προϋποθέσεις
Για παιδιά κάτω των 18 ετών, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις, στον χώρο του σεμιναρίου επιτρέπεται να βρίσκονται μόνο όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

[/vc_column_text][dt_fancy_title title=”Που γίνεται” title_align=”left” title_size=”h5″ separator_style=”disabled”][vc_column_text]Παρακολούθηση δια ζώσης: Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Novotel Athenes, Μιχαήλ Βόδα 4-6, Αθήνα, Τ.Κ. 10439

Παρακολούθηση με live streaming: Η παρακολούθηση θα γίνει μέσω της πλατφόρμας zoom.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1626534375456{background-color: #eaeaea !important;}”][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Παρακολούθηση δια ζώσης” heading_tag=”h3″ main_heading_color=”#4c4c4c”]
[/ultimate_heading][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

 • Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και τις ισχύουσες διατάξεις για την προστασία από τον Covid-19.
 • Οι θέσεις στη δια ζώσης παρακολούθηση είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εξόφλησης του σεμιναρίου και όχι την ημερομηνία συμπλήρωσης της αίτησης συμμετοχής.
 • Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν επιτραπεί η δια ζώσης διεξαγωγή του σεμιναρίου, μπορείτε να επιλέξετε:
  1. Να παρακολουθήσετε το σεμινάριο σε live streaming μέσω της πλατφόρμας zoom. Σε αυτή την περίπτωση θα γίνει επιστροφή της διαφοράς κόστους.
  2. Να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_accordion active_tab=”” collapsible=”yes” title_size=”h6″ style=”3″ title=”Αξία συμμετοχής:”][vc_accordion_tab title=”Θα παρακολουθήσω για πρώτη φορά σεμινάριο του ΑποφασίΖω”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ultimate_pricing design_style=”design02″ color_scheme=”custom” color_bg_main=”#333333″ color_txt_main=”#ffffff” color_bg_highlight=”#ff5605″ color_txt_highlight=”#ffffff” package_heading=”Κόστος” package_sub_heading=”από τις 24/02/2022″ package_price=”350 €” package_unit=”ισχύει για όλους” package_btn_text=”Δήλωσε συμμετοχή!” package_link=”url:https%3A%2F%2Feshop.apofasizo.gr%2Fproduct%2Fgia-neous-ta-mystika-tou-oramatismou%2F” package_featured=”enable” price_font_color=”#333333″ features_font_color=”#ffffff” package_name_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed” package_name_font_style=”font-weight:bold;” package_name_font_size=”desktop:22px;” subheading_font_family=”font_family:|font_call:” price_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed|variant:700″ price_font_size=”desktop:40px;” button_font_style=”font-weight:bold;” button_font_size=”desktop:16px;” price_font_style=”font-weight:700;” subheading_font_style=”font-weight:bold;” subheading_font_size=”desktop:12px;”]

 • Το κόστος αφορά στη συμμετοχή ενός (1) ατόμου
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
 • Ενημερώνεστε για τους τρόπους πληρωμής μόλις συμπληρώσετε την αίτηση

[/ultimate_pricing][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ultimate_pricing design_style=”design02″ color_scheme=”custom” color_bg_main=”#333333″ color_txt_main=”#ffffff” color_bg_highlight=”#ff5605″ color_txt_highlight=”#ffffff” package_heading=”Προνομιακή τιμή” package_sub_heading=”μέχρι τις 23/02/2022″ package_price=”190 €” package_unit=”για τους νέους*” package_btn_text=”Δήλωσε συμμετοχή!” package_link=”url:https%3A%2F%2Feshop.apofasizo.gr%2Fproduct%2Fgia-neous-ta-mystika-tou-oramatismou%2F|target:_blank” package_featured=”enable” price_font_color=”#333333″ features_font_color=”#ffffff” package_name_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed” package_name_font_style=”font-weight:bold;” package_name_font_size=”desktop:22px;” subheading_font_family=”font_family:|font_call:” price_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed|variant:700″ price_font_size=”desktop:40px;” button_font_style=”font-weight:bold;” button_font_size=”desktop:16px;” price_font_style=”font-weight:700;” subheading_font_style=”font-weight:bold;” subheading_font_size=”desktop:12px;”]

 • Το κόστος αφορά στη συμμετοχή ενός (1) ατόμου
 • Η ειδική τιμή ισχύει μόνον αν η εξόφληση του σεμιναρίου γίνει μέχρι τις 23/02/2022
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
 • Ενημερώνεστε για τους τρόπους πληρωμής μόλις συμπληρώσετε την αίτηση

 

* Νέος θεωρείται όποιος δεν έχει παρακολουθήσει σεμινάριο του ΑποφασίΖω[/ultimate_pricing][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Θέλουμε να παρακολουθήσουμε 2 άτομα μαζί”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ultimate_pricing design_style=”design02″ color_scheme=”custom” color_bg_main=”#333333″ color_txt_main=”#ffffff” color_bg_highlight=”#ff5605″ color_txt_highlight=”#ffffff” package_heading=”Κόστος” package_sub_heading=”από τις 24/02/2022″ package_price=”700 €” package_unit=”για 2 νέους*” package_btn_text=”Δήλωσε συμμετοχή!” package_link=”url:https%3A%2F%2Feshop.apofasizo.gr%2Fproduct%2F11-eisitirio-ta-mystika-tou-oramatismou%2F” package_featured=”enable” price_font_color=”#333333″ features_font_color=”#ffffff” package_name_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed” package_name_font_style=”font-weight:bold;” package_name_font_size=”desktop:22px;” subheading_font_family=”font_family:|font_call:” price_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed|variant:700″ price_font_size=”desktop:40px;” button_font_style=”font-weight:bold;” button_font_size=”desktop:16px;” price_font_style=”font-weight:700;” subheading_font_style=”font-weight:bold;” subheading_font_size=”desktop:12px;”]

 • Το κόστος αφορά στη συμμετοχή δυο (2) ατόμων
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
 • Ενημερώνεστε για τους τρόπους πληρωμής μόλις συμπληρώσετε την αίτηση

[/ultimate_pricing][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ultimate_pricing design_style=”design02″ color_scheme=”custom” color_bg_main=”#333333″ color_txt_main=”#ffffff” color_bg_highlight=”#ff5605″ color_txt_highlight=”#ffffff” package_heading=”1+1″ package_sub_heading=”μέχρι τις 23/02/2022″ package_price=”330 €” package_unit=”για 2 νέους*” package_btn_text=”Δήλωσε συμμετοχή!” package_link=”url:https%3A%2F%2Feshop.apofasizo.gr%2Fproduct%2F11-eisitirio-ta-mystika-tou-oramatismou%2F” package_featured=”enable” price_font_color=”#333333″ features_font_color=”#ffffff” package_name_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed” package_name_font_style=”font-weight:bold;” package_name_font_size=”desktop:22px;” subheading_font_family=”font_family:|font_call:” price_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed|variant:700″ price_font_size=”desktop:40px;” button_font_style=”font-weight:bold;” button_font_size=”desktop:16px;” price_font_style=”font-weight:700;” subheading_font_style=”font-weight:bold;” subheading_font_size=”desktop:12px;”]

 • Το κόστος αφορά στη συμμετοχή δυο (2) ατόμων
 • Αφορά σε άτομα που δεν έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια του ΑποφασίΖω.
 • Η ειδική τιμή ισχύει μόνον αν δηλώσουν (και εξοφλήσουν) μαζί και κανένας δεν ακυρώσει τη συμμετοχή του.
 • H εξόφληση του σεμιναρίου πρέπει να γίνει μέχρι τις 23/02/2022
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
 • Ενημερώνεστε για τους τρόπους πληρωμής μόλις συμπληρώσετε την αίτηση

* Νέος θεωρείται όποιος δεν έχει παρακολουθήσει σεμινάριο του ΑποφασίΖω[/ultimate_pricing][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Έχω παρακολουθήσει στο παρελθόν σεμινάριο του ΑποφασίΖω”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ultimate_pricing design_style=”design02″ color_scheme=”custom” color_bg_main=”#333333″ color_txt_main=”#ffffff” color_bg_highlight=”#ff5605″ color_txt_highlight=”#ffffff” package_heading=”Κόστος” package_sub_heading=”από τις 24/02/2022″ package_price=”350 €” package_unit=”ισχύει για όλους” package_btn_text=”Δήλωσε συμμετοχή!” package_link=”url:https%3A%2F%2Feshop.apofasizo.gr%2Fproduct%2Fapofoitos-seminarion-ta-mystika-tou-oramatismou%2F” package_featured=”enable” price_font_color=”#333333″ features_font_color=”#ffffff” package_name_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed” package_name_font_style=”font-weight:bold;” package_name_font_size=”desktop:22px;” subheading_font_family=”font_family:|font_call:” price_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed|variant:700″ price_font_size=”desktop:40px;” button_font_style=”font-weight:bold;” button_font_size=”desktop:16px;” price_font_style=”font-weight:700;” subheading_font_style=”font-weight:bold;” subheading_font_size=”desktop:12px;”]

 • Το κόστος αφορά στη συμμετοχή ενός (1) ατόμου
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
 • Ενημερώνεστε για τους τρόπους πληρωμής μόλις συμπληρώσετε την αίτηση

[/ultimate_pricing][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ultimate_pricing design_style=”design02″ color_scheme=”custom” color_bg_main=”#333333″ color_txt_main=”#ffffff” color_bg_highlight=”#ff5605″ color_txt_highlight=”#ffffff” package_heading=”Προνομιακή τιμή” package_sub_heading=”μέχρι τις 23/02/2022″ package_price=”160 €” package_unit=”για απόφοιτους*” package_btn_text=”Δήλωσε συμμετοχή!” package_link=”url:https%3A%2F%2Feshop.apofasizo.gr%2Fproduct%2Fapofoitos-seminarion-ta-mystika-tou-oramatismou%2F|target:_blank” package_featured=”enable” price_font_color=”#333333″ features_font_color=”#ffffff” package_name_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed” package_name_font_style=”font-weight:bold;” package_name_font_size=”desktop:22px;” subheading_font_family=”font_family:|font_call:” price_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed|variant:700″ price_font_size=”desktop:40px;” button_font_style=”font-weight:bold;” button_font_size=”desktop:16px;” price_font_style=”font-weight:700;” subheading_font_style=”font-weight:bold;” subheading_font_size=”desktop:12px;”]

 • Το κόστος αφορά στη συμμετοχή ενός (1) ατόμου
 • Η ειδική τιμή ισχύει μόνον αν η εξόφληση του σεμιναρίου γίνει μέχρι τις 23/02/2022
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
 • Ενημερώνεστε για τους τρόπους πληρωμής μόλις συμπληρώσετε την αίτηση

 

* Απόφοιτος θεωρείται όποιος έχει παρακολουθήσει σεμινάριο του ΑποφασίΖω[/ultimate_pricing][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Έχω παρακολουθήσει το συγκεκριμένο σεμινάριο στο παρελθόν”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ultimate_pricing design_style=”design02″ color_scheme=”custom” color_bg_main=”#333333″ color_txt_main=”#ffffff” color_bg_highlight=”#ff5605″ color_txt_highlight=”#ffffff” package_heading=”Κόστος” package_sub_heading=”από τις 24/02/2022″ package_price=”350 €” package_unit=”ισχύει για όλους” package_btn_text=”Δήλωσε συμμετοχή!” package_link=”url:https%3A%2F%2Feshop.apofasizo.gr%2Fproduct%2Fapofoitos-sygkekrimenou-seminariou-ta-mystika-tou-oramatismou%2F” package_featured=”enable” price_font_color=”#333333″ features_font_color=”#ffffff” package_name_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed” package_name_font_style=”font-weight:bold;” package_name_font_size=”desktop:22px;” subheading_font_family=”font_family:|font_call:” price_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed|variant:700″ price_font_size=”desktop:40px;” button_font_style=”font-weight:bold;” button_font_size=”desktop:16px;” price_font_style=”font-weight:700;” subheading_font_style=”font-weight:bold;” subheading_font_size=”desktop:12px;”]

 • Το κόστος αφορά στη συμμετοχή ενός (1) ατόμου
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
 • Ενημερώνεστε για τους τρόπους πληρωμής μόλις συμπληρώσετε την αίτηση

[/ultimate_pricing][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ultimate_pricing design_style=”design02″ color_scheme=”custom” color_bg_main=”#333333″ color_txt_main=”#ffffff” color_bg_highlight=”#ff5605″ color_txt_highlight=”#ffffff” package_heading=”Προνομιακή τιμή” package_sub_heading=”μέχρι τις 23/02/2022″ package_price=”140 €” package_unit=”για απόφοιτους*” package_btn_text=”Δήλωσε συμμετοχή!” package_link=”url:https%3A%2F%2Feshop.apofasizo.gr%2Fproduct%2Fapofoitos-sygkekrimenou-seminariou-ta-mystika-tou-oramatismou%2F|target:_blank” package_featured=”enable” price_font_color=”#333333″ features_font_color=”#ffffff” package_name_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed” package_name_font_style=”font-weight:bold;” package_name_font_size=”desktop:22px;” subheading_font_family=”font_family:|font_call:” price_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed|variant:700″ price_font_size=”desktop:40px;” button_font_style=”font-weight:bold;” button_font_size=”desktop:16px;” price_font_style=”font-weight:700;” subheading_font_style=”font-weight:bold;” subheading_font_size=”desktop:12px;”]

 • Το κόστος αφορά στη συμμετοχή ενός (1) ατόμου
 • Η ειδική τιμή ισχύει μόνον αν η εξόφληση του σεμιναρίου γίνει μέχρι τις 23/02/2022
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
 • Ενημερώνεστε για τους τρόπους πληρωμής μόλις συμπληρώσετε την αίτηση

 

* Απόφοιτος συγκεκριμένου θεωρείται όποιος έχει παρακολουθήσει ξανά το συγκεκριμένο σεμινάριο του ΑποφασίΖω[/ultimate_pricing][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][vc_empty_space height=”20″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1626534375456{background-color: #eaeaea !important;}”][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Παρακολούθηση με Live streaming” heading_tag=”h3″ main_heading_color=”#4c4c4c”]
[/ultimate_heading][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

 • Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και θα μεταδίδεται ταυτόχρονα με live streaming μέσω της πλατφόρμας zoom.
 • Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κάνουν ερωτήσεις και να συμμετέχουν ακριβώς όπως όσοι θα βρίσκονται στο χώρο.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_accordion active_tab=”” collapsible=”yes” title_size=”h6″ style=”3″ title=”Αξία συμμετοχής:”][vc_accordion_tab title=”Θα παρακολουθήσω για πρώτη φορά σεμινάριο του ΑποφασίΖω”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ultimate_pricing design_style=”design02″ color_scheme=”custom” color_bg_main=”#333333″ color_txt_main=”#ffffff” color_bg_highlight=”#ff5605″ color_txt_highlight=”#ffffff” package_heading=”Κόστος” package_sub_heading=”από τις 24/02/2022″ package_price=”300 €” package_unit=”ισχύει για όλους” package_btn_text=”Δήλωσε συμμετοχή!” package_link=”url:https%3A%2F%2Feshop.apofasizo.gr%2Fproduct%2Fgia-neous-streaming-ta-mystika-tou-oramatismou%2F” package_featured=”enable” price_font_color=”#333333″ features_font_color=”#ffffff” package_name_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed” package_name_font_style=”font-weight:bold;” package_name_font_size=”desktop:22px;” subheading_font_family=”font_family:|font_call:” price_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed|variant:700″ price_font_size=”desktop:40px;” button_font_style=”font-weight:bold;” button_font_size=”desktop:16px;” price_font_style=”font-weight:700;” subheading_font_style=”font-weight:bold;” subheading_font_size=”desktop:12px;”]

 • Το κόστος αφορά στη συμμετοχή ενός (1) ατόμου
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
 • Ενημερώνεστε για τους τρόπους πληρωμής μόλις συμπληρώσετε την αίτηση

[/ultimate_pricing][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ultimate_pricing design_style=”design02″ color_scheme=”custom” color_bg_main=”#333333″ color_txt_main=”#ffffff” color_bg_highlight=”#ff5605″ color_txt_highlight=”#ffffff” package_heading=”Προνομιακή τιμή” package_sub_heading=”μέχρι τις 23/02/2022″ package_price=”150 €” package_unit=”για τους νέους*” package_btn_text=”Δήλωσε συμμετοχή!” package_link=”url:https%3A%2F%2Feshop.apofasizo.gr%2Fproduct%2Fgia-neous-streaming-ta-mystika-tou-oramatismou%2F|target:_blank” package_featured=”enable” price_font_color=”#333333″ features_font_color=”#ffffff” package_name_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed” package_name_font_style=”font-weight:bold;” package_name_font_size=”desktop:22px;” subheading_font_family=”font_family:|font_call:” price_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed|variant:700″ price_font_size=”desktop:40px;” button_font_style=”font-weight:bold;” button_font_size=”desktop:16px;” price_font_style=”font-weight:700;” subheading_font_style=”font-weight:bold;” subheading_font_size=”desktop:12px;”]

 • Το κόστος αφορά στη συμμετοχή ενός (1) ατόμου
 • Η ειδική τιμή ισχύει μόνον αν η εξόφληση του σεμιναρίου γίνει μέχρι τις 23/02/2022
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
 • Ενημερώνεστε για τους τρόπους πληρωμής μόλις συμπληρώσετε την αίτηση

 

* Νέος θεωρείται όποιος δεν έχει παρακολουθήσει σεμινάριο του ΑποφασίΖω[/ultimate_pricing][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Θέλουμε να παρακολουθήσουμε 2 άτομα μαζί”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ultimate_pricing design_style=”design02″ color_scheme=”custom” color_bg_main=”#333333″ color_txt_main=”#ffffff” color_bg_highlight=”#ff5605″ color_txt_highlight=”#ffffff” package_heading=”Κόστος” package_sub_heading=”από τις 24/02/2022″ package_price=”600 €” package_unit=”για 2 νέους*” package_btn_text=”Δήλωσε συμμετοχή!” package_link=”url:https%3A%2F%2Feshop.apofasizo.gr%2Fproduct%2F11-eisitirio-streaming-ta-mystika-tou-oramatismou%2F” package_featured=”enable” price_font_color=”#333333″ features_font_color=”#ffffff” package_name_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed” package_name_font_style=”font-weight:bold;” package_name_font_size=”desktop:22px;” subheading_font_family=”font_family:|font_call:” price_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed|variant:700″ price_font_size=”desktop:40px;” button_font_style=”font-weight:bold;” button_font_size=”desktop:16px;” price_font_style=”font-weight:700;” subheading_font_style=”font-weight:bold;” subheading_font_size=”desktop:12px;”]

 • Το κόστος αφορά στη συμμετοχή δυο (2) ατόμων
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
 • Ενημερώνεστε για τους τρόπους πληρωμής μόλις συμπληρώσετε την αίτηση

[/ultimate_pricing][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ultimate_pricing design_style=”design02″ color_scheme=”custom” color_bg_main=”#333333″ color_txt_main=”#ffffff” color_bg_highlight=”#ff5605″ color_txt_highlight=”#ffffff” package_heading=”1+1″ package_sub_heading=”μέχρι τις 23/02/2022″ package_price=”250 €” package_unit=”για 2 νέους*” package_btn_text=”Δήλωσε συμμετοχή!” package_link=”url:https%3A%2F%2Feshop.apofasizo.gr%2Fproduct%2F11-eisitirio-streaming-ta-mystika-tou-oramatismou%2F” package_featured=”enable” price_font_color=”#333333″ features_font_color=”#ffffff” package_name_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed” package_name_font_style=”font-weight:bold;” package_name_font_size=”desktop:22px;” subheading_font_family=”font_family:|font_call:” price_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed|variant:700″ price_font_size=”desktop:40px;” button_font_style=”font-weight:bold;” button_font_size=”desktop:16px;” price_font_style=”font-weight:700;” subheading_font_style=”font-weight:bold;” subheading_font_size=”desktop:12px;”]

 • Το κόστος αφορά στη συμμετοχή δυο (2) ατόμων
 • Αφορά σε άτομα που δεν έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια του ΑποφασίΖω.
 • Η ειδική τιμή ισχύει μόνον αν δηλώσουν (και εξοφλήσουν) μαζί και κανένας δεν ακυρώσει τη συμμετοχή του.
 • H εξόφληση του σεμιναρίου πρέπει να γίνει μέχρι τις 23/02/2022
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
 • Ενημερώνεστε για τους τρόπους πληρωμής μόλις συμπληρώσετε την αίτηση

* Νέος θεωρείται όποιος δεν έχει παρακολουθήσει σεμινάριο του ΑποφασίΖω[/ultimate_pricing][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Έχω παρακολουθήσει στο παρελθόν σεμινάριο του ΑποφασίΖω”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ultimate_pricing design_style=”design02″ color_scheme=”custom” color_bg_main=”#333333″ color_txt_main=”#ffffff” color_bg_highlight=”#ff5605″ color_txt_highlight=”#ffffff” package_heading=”Κόστος” package_sub_heading=”από τις 24/02/2022″ package_price=”300 €” package_unit=”ισχύει για όλους” package_btn_text=”Δήλωσε συμμετοχή!” package_link=”url:https%3A%2F%2Feshop.apofasizo.gr%2Fproduct%2Fapofoitos-seminarion-streaming-ta-mystika-tou-oramatismou%2F” package_featured=”enable” price_font_color=”#333333″ features_font_color=”#ffffff” package_name_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed” package_name_font_style=”font-weight:bold;” package_name_font_size=”desktop:22px;” subheading_font_family=”font_family:|font_call:” price_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed|variant:700″ price_font_size=”desktop:40px;” button_font_style=”font-weight:bold;” button_font_size=”desktop:16px;” price_font_style=”font-weight:700;” subheading_font_style=”font-weight:bold;” subheading_font_size=”desktop:12px;”]

 • Το κόστος αφορά στη συμμετοχή ενός (1) ατόμου
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
 • Ενημερώνεστε για τους τρόπους πληρωμής μόλις συμπληρώσετε την αίτηση

[/ultimate_pricing][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ultimate_pricing design_style=”design02″ color_scheme=”custom” color_bg_main=”#333333″ color_txt_main=”#ffffff” color_bg_highlight=”#ff5605″ color_txt_highlight=”#ffffff” package_heading=”Προνομιακή τιμή” package_sub_heading=”μέχρι τις 23/02/2022″ package_price=”120 €” package_unit=”για απόφοιτους*” package_btn_text=”Δήλωσε συμμετοχή!” package_link=”url:https%3A%2F%2Feshop.apofasizo.gr%2Fproduct%2Fapofoitos-seminarion-streaming-ta-mystika-tou-oramatismou%2F|target:_blank” package_featured=”enable” price_font_color=”#333333″ features_font_color=”#ffffff” package_name_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed” package_name_font_style=”font-weight:bold;” package_name_font_size=”desktop:22px;” subheading_font_family=”font_family:|font_call:” price_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed|variant:700″ price_font_size=”desktop:40px;” button_font_style=”font-weight:bold;” button_font_size=”desktop:16px;” price_font_style=”font-weight:700;” subheading_font_style=”font-weight:bold;” subheading_font_size=”desktop:12px;”]

 • Το κόστος αφορά στη συμμετοχή ενός (1) ατόμου
 • Η ειδική τιμή ισχύει μόνον αν η εξόφληση του σεμιναρίου γίνει μέχρι τις 23/02/2022
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
 • Ενημερώνεστε για τους τρόπους πληρωμής μόλις συμπληρώσετε την αίτηση

 

* Απόφοιτος θεωρείται όποιος έχει παρακολουθήσει σεμινάριο του ΑποφασίΖω[/ultimate_pricing][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Έχω παρακολουθήσει το συγκεκριμένο σεμινάριο στο παρελθόν”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ultimate_pricing design_style=”design02″ color_scheme=”custom” color_bg_main=”#333333″ color_txt_main=”#ffffff” color_bg_highlight=”#ff5605″ color_txt_highlight=”#ffffff” package_heading=”Κόστος” package_sub_heading=”από τις 24/02/2022″ package_price=”300 €” package_unit=”ισχύει για όλους” package_btn_text=”Δήλωσε συμμετοχή!” package_link=”url:https%3A%2F%2Feshop.apofasizo.gr%2Fproduct%2Fapofoitos-sygkekrimenou-seminariou-streaming-ta-mystika-tou-oramatismou%2F” package_featured=”enable” price_font_color=”#333333″ features_font_color=”#ffffff” package_name_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed” package_name_font_style=”font-weight:bold;” package_name_font_size=”desktop:22px;” subheading_font_family=”font_family:|font_call:” price_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed|variant:700″ price_font_size=”desktop:40px;” button_font_style=”font-weight:bold;” button_font_size=”desktop:16px;” price_font_style=”font-weight:700;” subheading_font_style=”font-weight:bold;” subheading_font_size=”desktop:12px;”]

 • Το κόστος αφορά στη συμμετοχή ενός (1) ατόμου
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
 • Ενημερώνεστε για τους τρόπους πληρωμής μόλις συμπληρώσετε την αίτηση

[/ultimate_pricing][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ultimate_pricing design_style=”design02″ color_scheme=”custom” color_bg_main=”#333333″ color_txt_main=”#ffffff” color_bg_highlight=”#ff5605″ color_txt_highlight=”#ffffff” package_heading=”Προνομιακή τιμή” package_sub_heading=”μέχρι τις 23/02/2022″ package_price=”100 €” package_unit=”για απόφοιτους *” package_btn_text=”Δήλωσε συμμετοχή!” package_link=”url:https%3A%2F%2Feshop.apofasizo.gr%2Fproduct%2Fapofoitos-sygkekrimenou-seminariou-streaming-ta-mystika-tou-oramatismou%2F|target:_blank” package_featured=”enable” price_font_color=”#333333″ features_font_color=”#ffffff” package_name_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed” package_name_font_style=”font-weight:bold;” package_name_font_size=”desktop:22px;” subheading_font_family=”font_family:|font_call:” price_font_family=”font_family:Open Sans Condensed|font_call:Open+Sans+Condensed|variant:700″ price_font_size=”desktop:40px;” button_font_style=”font-weight:bold;” button_font_size=”desktop:16px;” price_font_style=”font-weight:700;” subheading_font_style=”font-weight:bold;” subheading_font_size=”desktop:12px;”]

 • Το κόστος αφορά στη συμμετοχή ενός (1) ατόμου
 • Η ειδική τιμή ισχύει μόνον αν η εξόφληση του σεμιναρίου γίνει μέχρι τις 23/02/2022
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
 • Ενημερώνεστε για τους τρόπους πληρωμής μόλις συμπληρώσετε την αίτηση

 

* Απόφοιτος συγκεκριμένου θεωρείται όποιος έχει παρακολουθήσει ξανά το συγκεκριμένο σεμινάριο του ΑποφασίΖω[/ultimate_pricing][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes” type=”vc_default”][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Τι είπαν για το σεμινάριο” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_line_height=”desktop:60px;”]ορισμένοι από αυτούς που το παρακολούθησαν.[/ultimate_heading][vc_empty_space height=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” disable_element=”yes” type=”vc_default”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1506529679504{background-color: #333333 !important;}”][vc_column_text]

Μαρία Σούλου

Ιδ. Υπάλληλος/Σχεδιάστρια

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1506529903798{background-color: #ff5605 !important;}”][vc_column_text]Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Θα την επαναλάμβανα πάλι! Πάλι! Πάλι!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes” type=”vc_default”][vc_column][vc_empty_space height=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” disable_element=”yes” type=”vc_default”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1506529679504{background-color: #333333 !important;}”][vc_column_text]

Ιωάννης Σέγκος

Οφθαλμίατρος

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1506533210116{background-color: #ffffff !important;border-radius: 1px !important;}”][vc_column_text]Καταπληκτικό ταξίδι αγάπης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes” type=”vc_default”][vc_column][vc_empty_space height=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” disable_element=”yes” type=”vc_default”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1506529679504{background-color: #333333 !important;}”][vc_column_text]

Αγγελική Τράκα

Δασκάλα

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1506529903798{background-color: #ff5605 !important;}”][vc_column_text]Οι εισηγήσεις ήταν άρτιες, επιστημονικά τεκμηριωμένες και με πλούσια, εύστοχα, βιωματικά παραδείγματα.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes” type=”vc_default”][vc_column][vc_empty_space height=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” disable_element=”yes”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1506529679504{background-color: #333333 !important;}”][vc_column_text]

Μιρέλα Αναγνώστη

Ιδ. Υπάλληλος

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1506533361123{background-color: #ffffff !important;border-radius: 1px !important;}”][vc_column_text]Ήταν ένα πολύ δημιουργικό σεμινάριο με πολλές αλήθειες, πολλή αγάπη κι ομορφιά.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes” type=”vc_default”][vc_column][vc_empty_space height=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” disable_element=”yes” type=”vc_default”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1506529679504{background-color: #333333 !important;}”][vc_column_text]

Αδαμαντία Γιαννοπούλου

Δασκάλα φωνητικής

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1506529903798{background-color: #ff5605 !important;}”][vc_column_text]Καταπληκτικό, διαφωτιστικό σεμινάριο.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes” type=”vc_default”][vc_column][vc_empty_space height=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” disable_element=”yes” type=”vc_default”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1506529679504{background-color: #333333 !important;}”][vc_column_text]

Δώρα Γαλανοπούλου

Φυσικοθεραπεύτρια

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1506533361123{background-color: #ffffff !important;border-radius: 1px !important;}”][vc_column_text]Μου αποκάλυψε ακόμα μια φορά πόσο υπέροχα μπορώ να χρησιμοποιήσω το δυναμικό μου!!!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes” type=”vc_default”][vc_column][vc_empty_space height=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” disable_element=”yes” type=”vc_default”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1506529679504{background-color: #333333 !important;}”][vc_column_text]

Βασιλική Μπλιάμπλια

Δημ. Υπάλληλος

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1506529903798{background-color: #ff5605 !important;}”][vc_column_text]Ένα μπράβο και πάλι σε όλους, για όλα αυτά που μας δώσατε. Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes” type=”vc_default”][vc_column][vc_empty_space height=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” disable_element=”yes” type=”vc_default”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1506529679504{background-color: #333333 !important;}”][vc_column_text]

Αναστασία Σιάργκα

Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1506533361123{background-color: #ffffff !important;border-radius: 1px !important;}”][vc_column_text][…] Ήταν καλύτερο απ’ ότι περίμενα. Μπράβο!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes” type=”vc_default”][vc_column][vc_empty_space height=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” disable_element=”yes” type=”vc_default”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1506529679504{background-color: #333333 !important;}”][vc_column_text]

Κωνσταντίνος Κεχαγιάς

Επαγγελματίας Δικτυακού Μάρκετινγκ

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1506529903798{background-color: #ff5605 !important;}”][vc_column_text]Μια ωδή στη μεγαλύτερη δύναμη που έχουμε όλοι μέσα μας: την αγάπη. Εξειρετικά ευγνώμων που σας γνωρίζω και εξελίσσομαι μαζί σας.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes” type=”vc_default”][vc_column][vc_empty_space height=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” disable_element=”yes” type=”vc_default”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1506529679504{background-color: #333333 !important;}”][vc_column_text]

Μαρία Μπόζογλου

Διεθνείς Μεταφορές

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1506533361123{background-color: #ffffff !important;border-radius: 1px !important;}”][vc_column_text]Πάρα πολύ ξεκάθαρο. Είναι σαφές τι ενέργεια χρειάζεται για να αλλάξουμε τους άλλους.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default”][vc_column][vc_empty_space height=”15″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”19300″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” type=”vc_default” css=”.vc_custom_1520864333062{background-color: #f3f3f3 !important;border-radius: 1px !important;}”][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”15173″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][ultimate_heading main_heading=”Δεν είσαι σίγουρος ακόμα;” heading_tag=”h3″]Συμπλήρωσε τη φόρμα για να ενημερώνεσαι![/ultimate_heading][vc_empty_space height=”15″][vc_btn title=”Φόρμα ενδιαφέροντος” shape=”round” color=”warning” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fapofasizo.gr%2Fnewsletter-register%2F|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500