ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Τι έγινε στο σεμινάριο “Απογείωσε τις σχέσεις σου”!

Κάθε σεμινάριο για τις σχέσεις είναι ξεχωριστό!

Γιατί η ποιότητα της ζωής μας είναι ευθέως ανάλογη με την ποιότητα των σχέσεών μας και είχαμε την τύχη όλοι μαζί να βιώσουμε πόσο υπέροχα συναισθήματα υπάρχουν!

Για δύο μέρες μιλήσαμε για τις ερωτικές σχέσεις και μάθαμε τις κατάλληλες τεχνικές για το πώς μπορούμε να αλλάξουμε συμπεριφορές και βιώματα που μας ταλαιπωρούσαν για πολλά χρόνια και στη θέση τους να δημιουργήσουμε καινούργια που μας οδηγούν σε πραγματικές και εξαιρετικές ερωτικές σχέσεις! Μιλήσαμε για το σεξ ανοιχτά, συζητήσαμε, κοντραριστήκαμε, γελάσαμε και όλα αυτά χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.

Μοιραστήκατε με θάρρος τις δικές σας ιστορίες που μας συγκλόνισαν και μας έκαναν όλους καλύτερους.

Ήταν δύο μέρες όπου ο μεγάλος κερδισμένος ήταν η σχέση μας με τον εαυτό μας, αλλά και με τους αγαπημένους μας και τελικά η σχέση μας με την ίδια μας τη ζωή.

Ήταν τόσο όμορφο που όλοι μαζί πήγαμε σε ένα επόμενο επίπεδο, πολύ πιο πλούσιο σε γνώση, βιώματα και συναισθήματα και είμαστε ευγνώμονες για αυτό!

Η ομάδα του ΑποφασίΖω

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500