ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Τι έγινε στο σεμινάριο “Διώξε τους φόβους σου,τώρα!”


Το σεμινάριο «Διώξε τους Φόβους σου τώρα!» είναι πάντα συγκλονιστικό. Λόγω της ιδιαίτερης φύσης του θέματος και της έντονης βιωματικής άσκησης που γίνεται. Αυτή τη φόρα όμως είχαμε, για πρώτη φορά στην ιστορία του ΑποφασίΖΩ, ένα απρόοπτο.

Την Κυριακή το πρωί εκκενώθηκε το ξενοδοχείο μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού. Αυτό και αν ήταν απρόοπτο…

Το εντυπωσιακό ήταν ο τρόπος που όλοι οι συμμετέχοντες το αντιμετώπισαν και το γεγονός ότι όλοι έμειναν παρέα έξω από το ξενοδοχείο, διαχειρίστηκαν τους φόβους τους και αξιοποίησαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και να απολαύσουμε μαζί τον υπέροχο ήλιο!

Φυσικά το σεμινάριο συνεχίστηκε μετά τον έλεγχο και την άδεια της αντιτρομοκρατικής με ακόμα περισσότερη ενέργεια και όρεξη και κορυφώθηκε το βράδυ της Κυριακής!

Σίγουρα θέλει τόλμη και γενναιότητα το ξεμασκάρεμα των φόβων που βιώνουμε, και εσείς και τολμήσατε και με… γενναιότητα φτάσατε μέχρι το τέλος όπου δώσατε στον εαυτό σας μια δυναμική απόδειξη του ποιος στ’ αλήθεια είναι…

Όλη η αίθουσα μαζί με όλους εσάς που το απολαμβάνατε από το διαδίκτυο ξεχείλιζε από υπέροχα συναισθήματα χαράς, αγάπης, εμπιστοσύνης… Ναι, ήταν μια εκπληκτική ανατροπή. Από το φόβο, στην απελευθέρωση και τη δύναμη!

Το βίωμα ήταν συγκλονιστικό καθώς προχωρούσαμε όλοι μαζί, δάσκαλοι και μαθητές, βήμα βήμα στην αποκάλυψη του υπέροχου και μοναδικού δυναμικού που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μας κι άπειρη ευγνωμοσύνη για όλα όσα μοιραστήκαμε.

Η ομάδα του ΑποφασίΖω

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500