ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Τι έγινε στο σεμινάριο “Όχι πια καλό παιδί”


Ήταν ένα ιδιαίτερο διήμερο σεμινάριο.

Μετά από πολλά χρόνια ένα από τα κορυφαία και πρωτοποριακά σεμινάρια του ΑποφασίΖΩ, το «Όχι πια Καλό Παιδί» πραγματοποιήθηκε για τελευταία φορά με την τωρινή του μορφή. Και ήσασταν μαζί μας σε αυτόν τον αποχαιρετισμό περισσότεροι από 300 ανθρώποι διά ζώσης και με live streaming.

Θέλει θάρρος και τόλμη να παραδεχθεί κάποιος στον εαυτό του ότι ίσως, ως “καλό παιδί” που έχει μάθει να είναι, να έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό του και τη ζωή του. Θέλει ακόμη περισσότερο θάρρος να πάει 2 μέρες σε ένα σεμινάριο για να ανακαλύψει τι είναι αυτός “ο ρόλος του καλού παιδιού”, αν τον παίζει και τι καταστροφικές συνέπειες μπορεί να έχει στις σχέσεις του, στο επάγγελμά του, στην οικογένειά του και σε ολόκληρη τη ζωή του.

Όσοι πήραν αυτή την απόφαση ανακάλυψαν από την πρώτη στιγμή τι είναι αυτός ο περίφημος ρόλος του «καλού παιδιού» και γιατί καταλήγουμε να αφήνουμε πίσω τις δικές μας ανάγκες, τα όνειρά μας, τους στόχους μας προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες όλων των άλλων.

Ένα σεμινάριο ανατρεπτικό, που ξεκινάει τελείως ανάποδα από ό,τι έχουμε συνηθίσει, για να οδηγήσει σε ένα βαθύ μονοπάτι ανακάλυψης εκείνων των στοιχείων του εαυτού που έχουμε καλά κρυμμένα. Να αποκαλύψει αυτό το ρόλο του “Καλού Παιδιού”, που είναι βαθιά ριζωμένος μέσα μας και μας ξεγελάει καθημερινά.

Οι ερωτήσεις και οι αντιρρήσεις σας και αυτή τη φόρα οδήγησαν το εξαιρετικό αυτό σεμινάριο σε ένα άλλο επίπεδο και όσοι παρευρέθησαν βίωσαν μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Το κλείσιμο του σεμιναρίου απλά μαγικό. Είναι εκείνες οι στιγμές που αφήνουμε το “εγώ” στην άκρη και αφηνόμαστε να βιώσουμε το “εμείς” με έναν τρόπο διαφορετικό. Το δόσιμο χωρίς κανένα αντάλλαγμα, η αγάπη χωρίς όρους, η αγκαλιά από τα βάθη της καρδιάς.

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας!

Η ομάδα του ΑποφασίΖΩ

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500