ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Το ταξίδι στην Κύπρο…

Το ταξίδι στην ΚύπροΚαλή σας μέρα από την καρδιά μου, μαζί με μία εξομολόγηση…

Είμαι στο γραφείο μου, αφού γύρισα μετά από ένα υπέροχο τριήμερο στην αγαπημένη μου Κύπρο. Δυσκολεύομαι όμως να δουλέψω γιατί το μυαλό μου τρέχει σ’ αυτά που έζησα…

Είδα πολλούς καλούς φίλους, αγκαλιαστήκαμε, γελάσαμε, χαρήκαμε και δουλέψαμε μαζί κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου “ΕΤΣΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ”.

Η ομορφιά που μου χαρίσανε, η μαζική αλλά και ποιοτική συμμετοχή τους στο σεμινάριο και πάνω απ’ όλα τα καταπληκτικά αποτελέσματα που είχαν να επιδείξουν, με έκαναν να αυτοδεσμευτώ και σε αυτό που μου ζήτησαν ΟΛΟΙ τους.

Φίλοι μου Κύπριοι, στις 13 και 14 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί αυτό που μου ζητήσατε. Ένα δυναμικό και απόλυτα αποτελεσματικό διήμερο σεμινάριο, για το οποίο θα μάθετε λεπτομέρειες πολύ σύντομα!!!

Σας ευχαριστώ και σας αγαπάω, γιατί απλά είστε υπέροχοι!!!

Αντώνης Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500