ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

“ΤΟP 39” θα έλεγε κανείς…

[image source_type=”attachment_id” source_value=”5142″ align=”right” size=”medium”]Εχθές ήταν τα τριακοστά ένατα γενέθλιά μου. Ξύπνησα στις 06:00, τοποθετημένος και αποφασισμένος για αλλαγές εφ’ άπαξ και για μια ημέρα γενεθλίων με εστίαση και συνειδητότητα σε κάθε έκφανση και δραστηριότητά μου έτσι όπως είναι πλέον η ζωή μου. Μπροστά στον καθρέφτη αυθόρμητα, με αληθινή χαρά και ένα πλατύ και ειλικρινές χαμόγελο μού ευχήθηκα Χρόνια Πολλά (για πρώτη φορά), γεμάτος ευγνωμοσύνη στον Θεό, που έφτασα ως εδώ.

Απόλαυσα μια δημιουργικότατη ημέρα, ευχάριστη, αβίαστη και παραγωγική με εκπλήξεις, που διαδεχόταν η μία την άλλη και με λατρεμένα μου πρόσωπα. Πολλή χαρά, άπειρη αγάπη, δάκρυα ευτυχίας, πολλά θαύματα!

Τα πρώτα και καλύτερα γενέθλιά μου ως ενήλικος. “ΤΟP 39” θα έλεγε κανείς…

Καταλύτης και καθοριστική παράμετρος σ’ όλα αυτά είστε εσείς!

Ο Αντωνάρας με την ευφυΐα του και το θεϊκό του δημιούργημα, από το οποίο χιλιάδες ψυχούλες έχουν βρει το δρόμο τους και την αληθινή ζωή, η μοναδική Βένα με το ακτινοβόλο έξυπνο βλέμμα της, στην οποία θα υποκλινόταν κάθε Άντρας και που όταν ανοίγει το στόμα της ακόμα και η ανάσα της είναι εύστοχη, η Αγάπη, πάντα λαμπερή και ευθύς με τα καλά και των δύο γονιών της αλλά τη δική της υπόσταση, που πάντα εκπέμπει ποιότητα, η Μίνα, κούκλα στην εμφάνιση, κουκλάρα στην ψυχή – η δασκάλα που πάντα περίμενα για να ξαναρχίσω να μαθαίνω τελικά και η Χρυσούλα μου, υπόδειγμα τόλμης και ριζικής αλλαγής με το γλυκό της μουτράκι που σε εμπνέει μόνα για φιλιά!

Είναι νωρίς για να πω τέτοια λόγια αλλά είμαι σε κατάσταση ικανή για να τα πω συνειδητοποιημένα και με την καρδιά μου.
Σας ευχαριστώ, σας αγαπώ και σας εκτιμώ πολύ. Είστε πια κομμάτι της ζωής μου αναπόσπαστο.

Αντώνη, έχεις έναν καλό και πιστό φίλο που θα είναι πάντα δίπλα σου – ΠΑΝΤΑ! Δεν αλλάζει αυτό και λόγω της διαφοράς της εγκόσμιας ηλικίας μας μπορείς να υπολογίζεις ότι έχεις έναν γιο ακόμα (δεν έχω κληρονομικές απαιτήσεις)! Και τα κορίτσια, ξέρετε ότι είμαι εδώ όποτε με χρειαστείτε (σεξουαλικώς δε μπορώ).

Σας φιλώ γλυκά, καλημέρα,
Χρήστος Δελημάρας.

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500