ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Ο Σύλλογος “Τρόπος Ζωής” ιδρύθηκε το 2014 (αρ. Ειρηνοδικείου 94/25-02-14) από την ανάγκη των Αποφοίτων των σεμιναρίων του ΑποφασίΖω να ανακαλύπτουν, δημιουργούν και οργανώνουν τρόπους για να κάνουν τη θεωρία πράξη την κάθε μέρα!

Σε μια περίοδο που όλα γύρω μας έχουν πάρει ίσως ένα χρώμα γκρι… η ομάδα του Τρόπου Ζωής έχει πολύ δυνατούς στόχους και πάντα καταφέρνει να φέρνει εκπληκτικά αποτελέσματα. Γιατί, όλοι τους έχουν δυο κοινά χαρακτηριστικά: Έχουν κέφι κι αγαπάνε την ΖΩΗ!

Οι δραστηριότητες πολλές. Ταβέρνες με πολύ χορό, τραγούδι και γέλιο, επισκέψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, συναυλίες και θέατρα, πάρτι για αγάπη και δόσιμο σε ομάδες ανθρώπων που μας έχουν ανάγκη, παιχνίδια και διαγωνισμοί, εκδρομές, είναι μόνο κάποιες από αυτές.

Πρώτος στόχος Αγάπη

Πρώτος μεγάλος μας στόχος η Αγάπη. Με κίνητρο βεβαίως, το κέρδος… της περισσότερης αγάπης στη ζωή μας!!! Γνωρίζουμε όλοι πως: Δώσε χαρά, δώσε υποστήριξη, δώσε αγάπη, δώσε ό,τι και όσο θέλει η καρδούλα σου να δώσει και… μάντεψε τι θα γυρίσει πίσω σ’ εσένα. Περισσότερη χαρά, περισσότερη υποστήριξη, περισσότερη αγάπη. Σε μια περίοδο που όλα γύρω μας έχουν πάρει ίσως ένα χρώμα γκρι… η ομάδα του Τρόπου Ζωής έχει πολύ δυνατούς στόχους και πάντα καταφέρνει να φέρνει εκπληκτικά αποτελέσματα. Γιατί, όλοι τους έχουν δυο κοινά χαρακτηριστικά: Έχουν κέφι κι αγαπάνε την ΖΩΗ! Οι δραστηριότητες πολλές. Ταβέρνες με πολύ χορό, τραγούδι και γέλιο, επισκέψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, συναυλίες και θέατρα, πάρτι για αγάπη και δόσιμο σε ομάδες ανθρώπων που μας έχουν ανάγκη, παιχνίδια και διαγωνισμοί, εκδρομές, είναι μόνο κάποιες από αυτές.

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ...

Έλα στον "Τρόπο Ζωής".

Κάνε μαζί μας την ΑΓΑΠΗ τρόπο ζωής και μόνο κερδισμένος θα βρεθείς!

Πάρε την απόφαση: Έλα στον "Τρόπο Ζωής"

Κάνε μαζί μας την Αγάπη τρόπο ζωής και μόνο κερδισμένος θα βρεθείς!

Ψυχαγωγία και Επιμόρφωση

Πάρε την απόφαση...

Έλα στον "Τρόπο Ζωής".

Κάνε μαζί μας την καλλιέργεια
του νου και της ψυχής τρόπο ζωής
και μόνο κερδισμένος θα βρεθείς!

Ένας άλλος μεγάλος μας στόχος είναι, η Ψυχαγωγία και η Επιμόρφωση. Για να καλύψουμε την ανάγκη μας να μάθουμε τον πολιτισμό μας, του τότε και του τώρα, ο “Τρόπος Ζωής” διοργανώνει εκδρομές, εξορμήσεις, διαγωνισμούς με παιχνίδια, επισκέψεις σε μουσεία, θέατρα και πολλά άλλα.

Θεατρική Παράσταση MindFaq

Στόχoς η Διασκέδαση

Η Διασκέδαση χρειάζεται βεβαίως να είναι ένας πολύ… σοβαρός στόχος στη ζωή μας. Γιατί όπως είπε ο MD, PhD Ν. Χρηστάκης στη μελέτη του στο Πανεπιστημίο του Χάρβαντ, “Το αληθινό γέλιο, φυσικά, μπορεί να είναι μεταδοτικό”. Το ίδιο και η αληθινή ευτυχία!

Πάρε την Απόφαση...

Έλα στον "Τρόπο Ζωής".

Βάλε το πιο όμορφο χαμόγελό σου και έλα μαζί μας για να φτιάξουμε και να ζήσουμε μαζί το κέφι, τη χαρά και τη ζωή που μας αξίζει!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500