ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Τώρα που καταλάγιασε η φουρτούνα…

Τώρα που καταλάγιασε η φουρτούναΜε τη λήξη του σεμιναρίου “ΕΓΩ + ΟΙ ΑΛΛΟΙ = ΕΜΕΙΣ”, είχα κατακλυστεί από μια τεράστια συναισθηματική φόρτιση… Για την ακρίβεια, από μια φουρτούνα πανέμορφων συναισθημάτων…

Ένας τεράστιος ενθουσιασμός για την αποτελεσματικότητα, την ειλικρίνεια, την αυθεντικότητα και τη φρεσκάδα της παρουσίασης των θεμάτων του σεμιναρίου απ’ όλους τους ομιλητές.

Μια ακατανίκητη δύναμη που πήγαζε από την αίσθηση του “δεν είμαι μόνος, είμαστε μαζί” και “είμαι δίπλα σου και σε στηρίζω”.

Μια αληθινή αγάπη, που εκδηλωνότανε συνέχεια, με κάθε τρόπο, μεταξύ όλων, παλιών και νέων.

Μια αίσθηση χαράς, σιγουριάς και ενότητας, που μας έκανε όλους να λάμπουμε από το φως του υπέροχου αύριο της ζωής μας.

Και τέλος, ένιωθα κάθε μου κύτταρο πλημυρισμένο από ευγνωμοσύνη για όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που με τιμούν με την παρουσία τους στη ζωή μου… Που μοιραστήκανε μαζί μου το όραμα μιας πολύ καλύτερης ζωής. Μιας ζωής που δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε!!!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς, για ΟΛΟΥΣ σας!!!

Αντώνης Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500