2 Ιουλίου 2014, ημέρα Τετάρτη,

στις 9.00 το βράδυ,

ΟΛΟΙ μαζί θα απολαύσουμε

την καλύτερη ίσως θεατρική παράσταση

που έχουμε δει μέχρι σήμερα!

 

[image source_type=”attachment_id” source_value=”9861″ align=”right” size=”medium”]Όταν έπεσε για πρώτη φορά η ιδέα, τα παιδιά του “Τρόπου ζωής” να ανεβάσουν ένα θεατρικό έργο, όλοι γέλασαν και το έριξαν στην πλάκα.

Στη συνέχεια, όπως γίνεται συνήθως, βγήκαν στην επιφάνεια όλοι οι υπάρχοντες φόβοι:

“Που ξέρουμε εμείς από θέατρο;”

“Τι θα γίνει αν δεν τα καταφέρουμε;”

“Ποιος θα χάσει το χρόνο του για να έρθει να μας δει;” …και πολλά άλλα.

Τότε ακριβώς ακούστηκε η φράση: “Χαμένος δεν είσαι όταν αποτύχεις. Χαμένος είσαι όταν δεν προσπαθήσεις!!!”
Αυτό ήταν. Η απόφαση πάρθηκε.

Έτσι, με πολύ κέφι, με τρελούς φόβους, με συνεχόμενη προσπάθεια, με μια τεράστια θέληση, μα πάνω απ’ όλα με αγάπη για τον εαυτό τους και γι’ αυτό που κάνανε, ξεκίνησε να υλοποιείται η τρελή ιδέα!!!

Βρέθηκε ένα εκπληκτικό δημιούργημα, της πανεπιστημιακής καθηγήτριας της κοινωνιολογίας Σήλιας Νικολαΐδου, το βιβλίο, “Μαθήματα Εκτός Ύλης“. Το βιβλίο αγαπήθηκε απ’ όλους και αποτελεί το σενάριο αυτής της υπέροχης προσπάθειας.

Οι πρωταγωνιστές αυτού του πονήματος, οι απόφοιτοι του “ΑποφασίΖΩ” Παρασκευή Γραβιά, Μαρία Δελημάρα, Ιωάννα Δημοπούλου, Αρετή Μάμαλη και Ντόρα Οικονόμου, με τη βοήθεια της ηθοποιού Μαρίας Δελημάρα στο πρώτο της σκηνοθετικό βήμα, το άγγιξαν με όλη τους την τρυφερότητα. Το χάιδεψαν, το μελέτησαν, το δούλεψαν, το έκαναν δικό τους και είναι έτοιμες να το μοιραστούν μαζί μας.

Θα είναι μια παράσταση ψυχής, πάθους, αγάπης, λαθών, θέλησης, πίστης, αυθεντικότητας , ξεπεράσματος ορίων, δηλαδή Ανθρώπινη. Θα είναι αυτό το αληθινό και υπέροχο που είμαστε ΟΛΟΙ μας.

Μη λείψει κανείς.

Οι πρώτοι 145 τυχεροί (τόσους χωράει η αίθουσά μας) θα έχουν την αριθμημένη τους θέση. Κρατήστε έγκαιρα θέση με ένα τηλεφώνημα και όσοι θέλετε μπορείτε να δώσετε 5€ για το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας – Φιλική Φωλιά.

Στο τέλος της παράστασης θα ακολουθήσει συζήτηση…

 

 

 

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Υποβολή