ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Όλα υπάρχουν!

Όλα υπάρχουν!Όταν κρατάω για κάποιο διάστημα μια επιθυμία μέσα μου –αληθινή, της καρδιάς επιθυμία– με την πρόθεση να τη ζήσω, απλά γιατί το θέλω και το θέλω πολύ, πάντα συμβαίνει κάτι μαγικό… Που βέβαια δεν είναι καθόλου μαγικό. Έρχεται η πληροφορία που χρειάζομαι “εντελώς τυχαία” και  ανακαλύπτω ότι αυτό που πίστευα ότι δεν υπάρχει… υπάρχει!

Ήθελα να μπορώ να περπατάω μέσα σ’ ένα δάσος, χωρίς να χρειάζεται να περνάω πριν και μετά τόσο χρόνο μέσα στο αυτοκίνητο, στην κίνηση και στο καυσαέριο. Ήθελα να είναι πέντε λεπτά από το σπίτι μου και το σπίτι μου είναι σε κεντρικό δρόμο. Ζητούσα πολλά;

Ναι, μ’ αρέσει να ζητάω πολλά. Κι αυτό που μ’ αρέσει ακόμα περισσότερο είναι όταν εκπληρώνονται! Γιατί τα θέλω της καρδιάς πάντα εκπληρώνονται –γρήγορα ή πιο αργά– πάντα εκπληρώνονται. Μικρά ή μεγαλύτερα, ακόμα και τεράστια πάντα εκπληρώνονται.

Υπάρχει μόνο ένα δύσκολο σημείο. Να τα κρατήσεις με κέφι και με πίστη μέσα σου για όσο διάστημα χρειάζεται ώσπου να τα δεις να γεννιούνται και να εμφανίζονται μπροστά σου!

Ακούγεται απλό, αλλά αν είναι, που θα έπρεπε να είναι, τότε γιατί δεν τα ζούμε συνέχεια αυτά τα θέλω της καρδιάς μας; Γιατί… δεν εμπιστευόμαστε ότι υπάρχουν. Ότι μπορούμε να τα έχουμε. Αμφιβάλουμε, ανυπομονούμε, αμφισβητούμε και εκείνα και τον εαυτό μας. Τελείως ανθυγιεινό περιβάλλον για τα θέλω μας, και βέβαια καθόλου χώρος για κέφι και πίστη στη καρδιά για να τραφούν.

Τα θέλω της καρδιάς αυτοεκπληρώνονται! Γι’ αυτό ότι πιο σοφό μπορούμε να κάνουμε είναι να μην τα αμφισβητούμε. Ζητάνε από εμάς μόνο το κέφι και την πίστη μας γι αυτά. Σήμερα περπάτησα στο δάσος μου. Ήταν ακριβώς όπως το ζήτησα… η φύση, τα πεύκα του σ’ όλο τους το μεγαλείο. Αυθεντικό και υπέροχο. Και βέβαια πέντε λεπτά από το σπίτι μου!

Τελικά Όλα Υπάρχουν όταν κι εσύ υπάρχεις γι’ αυτά!

Βένα Καλογήρου

 

Υ.Γ. Το δάσος που ήθελα τόσο πολύ, που ήταν τόσο κοντά σε μένα και που δεν ήξερα ότι υπήρχε, είναι το υπέροχο κτήμα Συγγρού.

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500