ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Όροι Διαγωνισμού

 1. Ο Μεγάλος Διαγωνισμός διοργανώνεται από την εταιρεία ΑποφασίΖω και θα διαρκέσει από τις 7 Ιανουαρίου 2014 έως τις 22 Ιανουαρίου 2014, στις 18.00 (6 η ώρα το απόγευμα).
 2. Προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό:
  α) Στο διαγωνισμό μπορεί να λάβει μέρος ο οποιοσδήποτε είτε έχει παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο της εταιρείας ΑποφασίΖω, είτε όχι.
  β) Ο συμμετέχων πρέπει να έχει λογαριασμό στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook.
  γ) Ο συμμετέχων πρέπει:

  1.   να κάνει like στη σελίδα της εταιρείας ΑποφασίΖω στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook (https://www.facebook.com/ApofasiZo)
  2.   να συμπληρώσει στην ιστοσελίδα της εταιρείας ΑποφασίΖω μία ειδική φόρμα στην οποία θα δώσει τα προσωπικά του στοιχεία και θα υποβάλει μία ερώτηση σε κάποιο θέμα που τον απασχολεί (https://apofasizo.gr/%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-3-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%B5/).
 3. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν είναι απαραίτητη η προπληρωμή και συμμετοχή σε οποιοδήποτε σεμινάριο της εταιρείας ΑποφασίΖω, ούτε η αγορά κάποιου βιβλίου που εκδίδει η εταιρεία.
 4. Στο διαγωνισμό θα αναδειχθούν τρεις νικητές, οι οποίοι θα λάβουν ως δώρο ο κάθε ένας τη δωρεάν συμμετοχή του στο σεμινάριο “Όχι πια καλό παιδί” που θα πραγματοποιηθεί στις 25 & 26 Ιανουαρίου 2014.
 5. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα, με άλλα δώρα ή με συμμετοχή σε κάποιο άλλο σεμινάριο.
 6. Τα προσωπικά στοιχεία που θα συμπληρωθούν στη φόρμα, δεν θα δημοσιοποιηθούν, δεν θα δοθούν σε τρίτους έναντι ανταλλάγματος ή μη.
 7. Εφόσον κάποιος το επιθυμεί η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του μπορεί να χρησιμοποιηθεί, από την εταιρεία ΑποφασίΖω και μόνο, για την αποστολή διαφημιστικού υλικού της εταιρείας.
 8. Η εταιρεία υποχρεούται να δημοσιοποιήσει τα ονόματα των νικητών στην ιστοσελίδα της και στη σελίδα της στο χώρο κοινωνικής δικτύωσης facebook.
 9. Η κλήρωση για τους νικητές του Διαγωνισμού θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014, στις 20:00, στα γραφεία της εταιρείας (Πανόρμου 70-72, Αθήνα, 3ος όροφος). Όποιος επιθυμεί μπορεί να παραστεί κατά τη διάρκεια της κλήρωσης.

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500