Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Όροι συμμετοχής σε σεμινάριο

Το σεμινάριο αποτελεί μια ενιαία και απόλυτη βιωματική εμπειρία δύο (2) ημερών. Για αυτό το λόγο δεν επιτρέπεται η παρακολούθησή του μόνο τη δεύτερη ημέρα.

Το κόστος παρακολούθησης καταβάλλεται πριν την έναρξη του σεμιναρίου και διαμορφώνεται ανάλογα την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας. Το ποσό δεν επιστρέφεται σε καμιά απολύτως περίπτωση. Αν η ακύρωση γίνει τις τελευταίες 7 ημέρες από την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου, τότε παρακρατείται ολόκληρο. Αν γίνει ακύρωση από το συμμετέχοντα το αργότερο μία εβδομάδα πριν την ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου, τότε το ποσό μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός 12 μηνών σαν προκαταβολή σε μελλοντικό σεμινάριο της εταιρείας μας, αλλιώς παρακρατείται ολόκληρο. Η ακύρωση πρέπει να γνωστοποιηθεί στην εταιρεία μας γραπτώς με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση info@apofasizo.gr. Η εταιρεία μπορεί να ακυρώσει το σεμινάριο μόνο για λόγους ανωτέρας βίας. Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσει με το συμμετέχοντα στο κινητό που της έχει δοθεί για να τον ενημερώσει και θα οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου. Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν μπορεί να παρακολουθήσει το σεμινάριο στη νέα ημερομηνία που θα οριστεί τότε το κόστος συμμετοχής θα επιστραφεί στο ακέραιο, εντός 10 εργάσιμων ημερών, σε λογαριασμό Ελληνικού Τραπεζικού Ιδρύματος που θα έχει δώσει ο συμμετέχων στην εταιρεία και ο οποίος θα πρέπει απαραιτήτως να έχει ως δικαιούχο (ή ως έναν εκ των δικαιούχων) τον συμμετέχοντα. Εάν ο συμμετέχων διακόψει την παρακολούθηση του σεμιναρίου, σε οποιαδήποτε στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο, τα χρήματα που έχει καταβάλει δεν επιστρέφονται και δεν μεταφέρονται. Εάν μετά την έναρξη του σεμιναρίου, και οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια αυτού, ο συμμετέχων αποφασίσει, ενώ έχει κάνει κράτηση θέσης για να παρακολουθήσει το σεμινάριο διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom, να παρακολουθήσει το σεμινάριο δια ζώσης, χρειάζεται να καταβάλει τη διαφορά αντιτίμου, έστω και αν η δια ζώσης παρακολούθηση αφορά μόνο στη δεύτερη ημέρα του σεμιναρίου. Εάν μετά την έναρξη του σεμιναρίου, και οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια αυτού, ο συμμετέχων αποφασίσει, ενώ έχει κάνει κράτηση θέσης για να παρακολουθήσει το σεμινάριο δια ζώσης, να παρακολουθήσει το σεμινάριο δικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom, η διαφορά αντιτίμου δεν επιστρέφεται.

Το σεμινάριο, οι τεχνικές του και η βιωματική του παρουσίαση καθώς και το περιεχόμενο, οι παρουσιάσεις και οι οδηγίες των ομιλητών προστατεύονται με πνευματικά δικαιώματα που ανήκουν αποκλειστικά στην εταιρία. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά και κατηγορηματικά η μερική ή ολική αντιγραφή, μαγνητοφώνηση, βιντεοσκόπηση έκδοση, διανομή, μετάδοση ή διάθεση με οποιονδήποτε τρόπο, ολόκληρου ή μέρους του υλικού του σεμιναρίου. Οι παραβάτες διώκονται ποινικά και αστικά βάσει του νομού 2121/1993, Περί Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων. Οι παραβάτες θα αποβάλλονται, το παράνομο κτηθέν υλικό θα κατάσχεται με την εκ των προτέρων συγκατάθεση του συμμετέχοντα και η εταιρία θα ασκεί όλα τα νόμιμα δικαιώματά της για τη προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας της.

Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ) και της Εθνικής νομοθεσίας (Ν. 4624/2019), σας ενημερώνουμε ότι τα σεμινάρια του ΑποφασίΖω βιντεοσκοπούνται και λαμβάνονται φωτογραφίες για το αρχείο της εταιρείας, αλλά και για λόγους προβολής της εκδήλωσης σε μέσα μαζικής ενημέρωσης/επικοινωνίας ή/και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και σε μελλοντικές προωθητικές ενέργειες.

Με την αποδοχή των όρων συμμετοχής ο συμμετέχων δίνει τη συγκατάθεσή του στην εταιρεία να χρησιμοποιήσει φωτογραφικά αρχεία ή/και βίντεο με την εικόνα του, χωρίς προσδοκία αποζημίωσης ή αμοιβής οποιουδήποτε είδους, τώρα ή στο μέλλον, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για λόγους προβολής της εταιρείας και των δραστηριοτήτων της σε μέσα μαζικής ενημέρωσης/επικοινωνίας, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού ή/και την προώθηση των δραστηριοτήτων (εμπορικών ή μη) της εταιρείας.

Σε όλες τις περιπτώσεις τα εν λόγω αρχεία δεν θα συνοδεύονται από το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα, ώστε να μην είναι ευχερής η συσχέτισή του με την εικόνα.

Οι φωτογραφίες ή/και βίντεο θα διατηρούνται από την εταιρεία για τουλάχιστον πέντε έτη από τη συμμετοχή του συμμετέχοντα στο σεμινάριο και εφόσον δεν έχει γίνει χρήση του δικαιώματος ανάκλησης της συγκατάθεσής του συμμετέχοντα.

Αυτή η συγκατάθεση έχει ισχύ από την αποδοχή των παρόντων όρων κι έπειτα και η χρήση των φωτογραφιών ή/και των βίντεο για τους παραπάνω σκοπούς δεν απαιτεί καμία περαιτέρω έγκριση από το συμμετέχοντα. Ο συμμετέχων έχει τη δυνατότητα να αποσύρει τη συναίνεσή του ανά πάσα στιγμή, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση info@apofasizo.gr, κατανοώντας ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μην είναι δυνατή η κατάργηση/απόσυρση κάποιας φωτογραφίας ή βίντεο που έχει δημοσιευθεί ή που βρίσκεται σε διαδικασία δημοσίευσης.

Ιατρικό Ιστορικό Συμμετέχοντα. Ο Συμμετέχων αναλαμβάνει αποκλειστικώς την ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στην υγεία ή τη ψυχική ή τη σωματική ακεραιότητα κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, εφόσον έχει αποκρύψει από την εταιρία ή εφόσον δεν γνωρίζει το ιατρικό του ιστορικό. Ο συμμετέχων είναι υποχρεωμένος σε περίπτωση που υπάρχει ιατρικό ιστορικό, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά: κατάθλιψη, επιληψία, καρδιακές παθήσεις, σχιζοφρένεια, διανοητικές διαταραχές κ.λ.π. ή εγκυμοσύνη, ή/και χρήση φαρμάκων να το αναγράφει στην αίτηση συμμετοχής του, άλλως και σε διαφορετική περίπτωση αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της υγείας και της σωματικής του ακεραιότητας εκ της συμμετοχής του. Επιπλέον ο συμμετέχων – σε περίπτωση ιατρικού ιστορικού – υποχρεούται να φέρει μαζί του και να επιδεικνύει σχετική ιατρική γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού του, ο οποίος να δίδει τη συγκατάθεση προς τον ασθενή του για συμμετοχή στο σεμινάριο, άλλως και σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνεται αποδεκτός στο σεμινάριο. Ο συμμετέχων βεβαιώνει ότι επέδειξε τη γνωμάτευση στην εταιρία, πριν τη συμμετοχή του στο σεμινάριο. Σε διαφορετική περίπτωση αποκλείεται η συμμετοχή του στο σεμινάριο χωρίς υπαιτιότητα της εταιρίας ή αποβάλλεται από το σεμινάριο σε περίπτωση καταστεί γνωστή η ύπαρξη ιατρικού ιστορικού εκ των υστέρων. Σε περίπτωση προϋπάρχουσας ασθένειας, συναισθηματικής έξαρσης, ψυχολογικής πίεσης ή οποιασδήποτε άλλης μορφής σωματικής ή ψυχικής κρίσης, την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο θεράπων ιατρός που έδωσε τη συγκατάθεσή του για τη συμμετοχή του ασθενούς στο σεμινάριο, ενώ αποκλείεται κάθε είδους ευθύνη της εταιρίας, των ομιλητών και των συνεργατών της εταιρίας. Ο συμμετέχων είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού του για τη συμμετοχή στο σεμινάριο, άλλως η εταιρία δύναται να αποβάλλει το συμμετέχοντα από το σεμινάριο χωρίς την επίκληση σπουδαίου λόγου. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη καταλογίζεται στο συμμετέχοντα και την εν γένει συμπεριφορά του καθ’ όλη την διάρκεια του σεμιναρίου.

Η συλλογή και χρήση των προσωπικών πληροφοριών του συμμετέχοντα στο σεμινάριο γίνεται βάση των υφιστάμενων νομοθετικών διατάξεων.

Μπορείτε να δείτε τα Εργαλεία Απορρήτου στο σύνδεσμο: http://goo.gl/kZ5wLp καθώς και τη Πολιτική απορρήτου & συμμόρφωση GDPR στην ιστοσελίδα της εταιρείας ή στο σύνδεσμο http://goo.gl/tQHhxy